ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

Όλες και όλοι στην συγκέντρωση κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού στη Βουλή  Δευτέρα 20/3/2023 – 16.30

19.03.2023

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και στα τελευταία της, φροντίζει να τη θυμόμαστε και να τη μνημονεύουμε για πολλά χρόνια ακόμα, εκτός από τη φαυλότητά της, και για το πάθος της να ιδιωτικοποιεί μέχρι την τελευταία πνοή της.

Ιδιωτικοποίησε την ΔΕΗ, τα Μουσεία, την Υγεία, την Παιδεία.

Τώρα ως αποκορύφωμα θέλει να ιδιωτικοποιήσει το Νερό, τις Παραλίες, τα Δάση, τα Βουνά… ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε! Και μια που μπήκε στον κόπο  όπως λέει και ο νομπελίστας Σαραμάγκου, “ας ιδιωτικοποιήσουν στο φινάλε και τη μάνα που τους γέννησε!”

Αδίστακτη με τον Λαό, αλλά συνεπής και φιλική με τους πλουτοκράτες χορηγούς της, λίγες μέρες μετά το έγκλημα των Τεμπών, ιδιωτικοποίησε το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων και συνεχίζει ακάθεκτη μέσα στην αναμπουμπούλα με το άνοιγμα της κερκόπορτας της ιδιωτικοποίησης του ΝΕΡΟΥ.

Ακόμα και οι προσκείμενες στην κυβέρνηση της ΝΔ εφημερίδες γράφουν για φωτογραφικές και ρουσφετολογικές διατάξεις στο νομοσχέδιο.

Είναι αυτό που λέμε, η ψυχή βγαίνει, αλλά το χούι μένει…

Ζητούν από τον κόσμο της εργασίας με τα 660 € καθαρά, αφού πληρώσουν για την Υγεία των παιδιών τους, την Παιδεία τους και το νοίκι τους, με τα ρέστα να πληρώσουν ρεύμα σε τιμές Στάσση, καύσιμα σε τιμές Άδωνι, νερό σε τιμές Σκρέκα και με τα Μητσοτακικά pass της ταπείνωσης να πάρουν μακαρόνια Νο6 από το καλάθι της απάτης για να ταΐσουν την οικογένειά τους.

Καταπληκτική ποιότητα ζωής Μητσοτάκη, σε συνδυασμό με αστυνομική βία και απρόκλητες επιθέσεις για την διασπορά του φόβου στην νεολαία μας!

Όταν οι επιστήμονες κάνουν λόγο για επερχόμενη λειψυδρία την επόμενη δεκαετία, η κυβέρνηση των Πάτσηδων προσπαθεί να μετατρέψει το νερό, σε χρυσάφι για να βγάλει κέρδος το συνάφι της.

Όμως ας το πάρουν χαμπάρι: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν θα επιτρέψουμε να το κάνουν εμπόρευμα. Θα παραμείνει υπό Δημόσιο έλεγχο εξασφαλίζοντας έτσι την ποσότητα και την ποιότητα με τις ελάχιστες χρεώσεις.

Καλούμε την νεολαία, τα συνδικάτα, τους ανθρώπους της εργασίας, όλες και όλους να υπερασπιστούν το Νερό για να αποσυρθεί αυτό το κατάπτυστο Νομοσχέδιο.

Το Νερό είναι δημόσιο αγαθό και η πρόσβαση σε αυτό είναι ανθρώπινο δικαίωμα.