ΟΣΜΕ: Όλα στο φως!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΣΜΕ: Όλα στο φως!

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο ώρα 11:00 π.μ., στο Σύνταγμα 

Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ), όπως έχει δηλώσει και υποσχεθεί, θα βρίσκεται και θα είναι παρούσα, σε κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας, σε κάθε εκδήλωση απότισης φόρου τιμής στους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, στους νεκρούς του ολοκαυτώματος στο σιδηρόδρομο. 

Έχουμε χρέος απέναντι στα θύματα του ανάλγητου Κράτους, της Κυβερνητικής αδιαφορίας, της διαπλοκής και των  πολλαπλών συμφερόντων, να είμαστε παρόντες σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του στυγερού αυτού εγκλήματος, σε κάθε προσπάθεια, ώστε η θυσία αυτών των ανθρώπων να μη ξεχαστεί ποτέ. 

Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε νωπή τη μνήμη της άδικης απώλειας δεκάδων νέων ανθρώπων, χρέος να σταθούμε σθεναρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια των διεφθαρμένων, απόκρυψης της αλήθειας και συσκότισης των πραγματικών συνθηκών, τέλεσης αυτού του τραγικού συμβάντος. 

Έχουμε χρέος απέναντι στους εννέα συναδέλφους μας, που έπεσαν στο καθήκον, που χάθηκαν, που  έχασαν με αυτό το φρικτό τρόπο τη ζωή τους. 

Έχουμε χρέος και θα είμαστε εκεί παρόντες, στην αυριανή (5 Μάρτη 2023) ειρηνική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, στη διαμαρτυρία των εργαζόμενων στο σιδηρόδρομο, στη διαμαρτυρία των Σωματείων που δραστηριοποιούνται στη Hellenic Train, για την αλήθεια, για τη δικαίωση των νεκρών, για την αναζήτηση και την απόδοση των ευθυνών, για την αποκατάσταση της ασφάλειας στο σιδηρόδρομο. 

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο ώρα 11:00 π.μ, στο Σύνταγμα. 

                     Όλα στο φως!

Αθήνα  4  Μάρτη  2023

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΥΠΟΥ