ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της UP-PRESS

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της UP-PRESS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της UP-PRESS η οποία ανακοίνωσε το σταμάτημα της παραγωγής και την απόλυση των εργαζομένων της. Ανάμεσά τους και του προέδρου του Συνδικάτου Τύπου Χάρτου, που είναι και Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας. Η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί το εμπορικό τμήμα ενώ το τμήμα παραγωγής εξαγοράστηκε από την “INK PAPER& PRINT” που θα προσλάβει όποιους εργαζόμενους θέλει, χωρίς ανάμεσα σε αυτούς να περιλαμβάνεται ο συνάδελφός μας πρόεδρος του Συνδικάτου.
Με την απόλυση αυτή η εργοδοσία επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους για να περάσει τους αντεργατικούς της σχεδιασμούς με τις λιγότερες αντιδράσεις ενώ παράλληλα ξεφορτώνεται” έναν συνδικαλιστή, μπροστάρη στην υπεράσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων του. Με στήριγμα το αντεργατικό οπλοστάσιο με το οποίο φρόντισαν να εξοπλίσουν τους εργοδότες όλες οι κυβερνήσεις, για να χτυπούν μισθούς και εργατικά δικαιώματα, να απολύουν με ιδιαίτερη ευκολία πρωτοπόρους συνδικαλιστές.
Αυτό όμως δεν πρόκειται να περάσει !
Η απόλυση του προέδρου του Συνδικάτου Τύπου-Χάρτου είναι παράνομη και εκδικητική γι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτη η επιστροφή του στη δουλειά. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους στην UP-PRESS και καλούμε την εργοδοσία να πάρει τώρα πίσω τις απολύσεις, να διασφαλίσει όλες τις
θέσεις εργασίας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ