EAEK, ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ: ΄ Όλοι όλες στην συναυλία ειρήνης

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο EAEK, ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ: ΄ Όλοι όλες στην συναυλία ειρήνης

ΕΜΕΙΣ – ΑΡΚΙ /ΓΣΕΕ

Καλούμε τους εργαζόμενους και της εργαζόμενες να συμμετέχουν στην Συναυλία Ειρήνης που διοργανώνεται από την Αλληλεγγύη για Όλους με την συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών, την Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου της Αθήνα στις 20:00

Συμμετέχουμε όλοι και όλες διαδηλώνοντας την αντίθεση μας στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και ενάντια σε κάθε εμπλοκή της χώρας μας στη πολεμική αναμέτρηση.

Συμμετέχουμε δηλώνοντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη μας στους  αμάχους, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της Ουκρανίας που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου και παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς, θύματα μιας ακόμη ιμπεριαλιστικής επέμβασης, όπως πριν στη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία.

Η εναντίωση στον πόλεμο, ο αγώνας για τη ειρηνική συνύπαρξη των λαών συνιστά, έτσι κι αλλιώς, την ιδρυτική πράξη, του εργατικού κινήματος, μαζί με τον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, για ισότητα, δικαιοσύνη και δημοκρατία.

Καλούμε τέλος, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να στηρίξουν έμπρακτα συμμετέχοντας στην εκστρατεία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας που διοργανώνει η Αλληλεγγύη για Όλους