ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουμε πολλούς λογαριασμούς και θα τους κλείσουμε στους δρόμους του αγώνα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουμε πολλούς λογαριασμούς και θα τους κλείσουμε στους δρόμους του αγώνα

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

ΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Εργαζόμενες, -νοι

Με όλη τη δύναμη της φωνής μας καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την εκδικητική-τιμωρητική και τρομοκρατική για τους υπόλοιπους εργαζομένους κατάπτυστη απόφαση της εργοδοσίας της εταιρίας Μαλαματίνα να απολύσει τον πρόεδρο του Σωματείου και ταυτόχρονα Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων ποτών Φραγκίδη Γιάννη, αλλά και το Πρόεδρο του Συνδικάτου Οδηγών-Πωλητών Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδος Μερκενίδη Άρη.

Οι απολύσεις αυτές δεν έπεσαν από τον ουρανό ως κεραυνός εν αιθρία.

Οι απολύσεις αυτές ήρθαν ως συνέχεια μιας σειράς άλλων απολύσεων και διώξεων που καθημερινά με τις πλάτες της κυβέρνησης συντελούνται σε εκατοντάδες χώρους.

Οι απολύσεις αυτές έχουν ηθικό αυτουργό την πιο αυταρχική, την πιο τραμπουκική, την πιο τρομοκρατική και αντιδημοκρατική κυβέρνηση των τελευταίων 55 ετών. Την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Έχουν ηθικό αυτουργό τους κατάπτυστους χουντικής κοπής νόμους του Χατζηδάκη και Χρυσοχοΐδη, που δίνουν τη δυνατότητα σε μια σειρά κοινωνικά ανάλγητες, μικρόψυχες και φασιστικές εργοδοσίες να ξεσαλώνουν σε βάρος των σκληρά δοκιμαζόμενων εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.

Σε αυτές τις εργοδοσίες,

σε αυτά τα αφεντικά,

και πρωτίστως στην χουντική, τρομοκρατική κυβέρνηση που έφτασε στο σημείο να παρακολουθεί τους πολιτικούς αντιπάλους της, ένα μήνυμα στέλνουμε:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Με όλη τη δύναμη της φωνής μας εκφράζουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας και στον Γιάννη Φραγγίδη και στον Άρη Μερκενίδη, άλλα και σε κάθε συνδικαλιστή που με τη στάση του δίνει νόημα και περιεχόμενο στον ιερό και βαρύ τίτλο συνδικαλιστής-συνδικαλισμός,

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γραμματεία ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ