Μεγάλη νίκη του συνδικαλιστικού και εργατικού κινήματος

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγάλη νίκη του συνδικαλιστικού και εργατικού κινήματος

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας e food με την οποία δέχεται να υλοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων αποτελεί μια μεγάλη νίκη του συνδικαλιστικού και εργατικού κινήματος.

Η μεγαλειώδης και πιο μαζική μοτοπορεία των τελευταίων χρόνων συμπύκνωσε την αγανάκτηση και την οργή που προκαλούν οι καθημερινές εργοδοτικές αυθαιρεσίες και που με «περηφάνεια» νομιμοποίησε η κυβέρνηση με το νόμο Χατζηδάκη.

Η αυριανή 24ωρη απεργία θα είναι μια ημέρα δικαίωσης για το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα, παράλληλα και μια υπόσχεση προς όλους αυτούς που επενδύουν στην εκμετάλλευση και την καταπίεση μας: Ότι δεν θα αφήσουμε καμία εταιρία και καμία κυβέρνηση να στερήσει το μέλλον μας και την διεκδίκηση μιας ζωής με αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη.

Αύριο στις 11 π.μ. ενώνουμε όλοι και όλες τις φωνές μας στο Πεδίον του Άρεως για να διεκδικήσουμε την εφαρμογή όσων οι οργανωμένοι αγώνες ενάντια στην efood απέφεραν, για το σύνολο των εργαζομένων του κλάδου μας!Όλοι και όλες μαζί για καλύτερη ζωή!

Προσυγκέντρωση

Πεδίο του Άρεως

Παρασκευή 24/9/2021, ώρα 11:00

Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού