Ο Χατζηδάκης γελάει με την κατάργηση του 8ωρου! – βίντεο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Χατζηδάκης γελάει με την κατάργηση του 8ωρου! – βίντεο

Ποιος να εξηγήσει στον κ. Χατζηδάκη ότι το να δουλεύει νόμιμα χωρίς να πληρώνεται ο εργαζόμενος υπερωρίες για 10 ώρες, ότι αυτό λέγεται ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 8ώρου!

Αναφερόμενος στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο ο υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι ο εργαζόμενος θα μπορεί να εργαστεί μια μέρα επί 10 συνεχόμενες ώρες, αλλά μια άλλη μέρα θα εργαστεί μόνο 6!

Την πλήρη ελαστικοποίηση του χρόνου εργασίας παραδέχθηκε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο Mega, επιβεβαιώνοντας τα αντεργατικά και ακραία νεοφιλελεύθερα μέτρα που έρχονται.

Με ανακούφιση παρακολούθησαν σήμερα εργαζόμενοι τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη να δηλώνει αρχικά ότι «ακούει γελώντας αυτούς που λένε ότι θα καταργηθεί το 8ωρο».

Ωστόσο την ανακούφιση διαδέχτηκε μία μεγάλη  απογοήτευση αλλά και θυμός καθώς ο Κ. Χατζηδάκης επιβεβαίωσε την πλήρη ελαστικοποίηση του ωραρίου εργασίας κατόπιν συνεννοήσεως με την… εργοδοσία!

«Κοιτάξτε, θα φέρουμε κάποιες διατάξεις οι οποίες θα αφορούν τη λεγόμενη διευθέτηση του χρόνου εργασίας».

Τότε, η δημοσιογράφος του απεύθυνε ξανά διευκρινιστική ερώτηση. «Αυτό τι σημαίνει; Αν δουλέψω 10 ώρες θα πάρω το δίωρο το επιπλέον»;

«Μετά από συνεννόηση με τον εργοδότη, εάν δουλέψετε 10 ώρες, μετά από κάποιο διάστημα θα δουλέψετε 6 ώρες!» απάντησε ο υπουργός.

δείτε το βίντεο:

rora.gr