ΛΑΡΚΟ: Εργαζόμενοι εγκλωβισμένοι στο εργοστάσιο για 16 ώρες – Κατέρρευσε τμήμα της οροφής

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΛΑΡΚΟ: Εργαζόμενοι εγκλωβισμένοι στο εργοστάσιο για 16 ώρες – Κατέρρευσε τμήμα της οροφής

Εγκλωβισμένοι στο χώρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα βρίσκονται δεκάδες εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας, καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση από και προς το εργοστάσιο. Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου στο χώρο που βρίσκονται τα καμίνια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων.

Συγκεκριμένα τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους εργαζόμενους δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα ξημερώματα το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας να παραμένουν μέχρι τώρα αποκλεισμένοι στο χώρο του εργοστασίου, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και χωρίς τρόφιμα. Μηχανήματα προσπαθούν να ανοίξουν το οδικό δίκτυο για να απεγκλωβιστούν οι εργαζόμενοι, ενώ το ύψος του χιονιού αγγίζει το μισό μέτρο.

Από το βάρος του χιονιού και σε συνδυασμό με τη χρόνια έλλειψη συντήρησης, κατέρρευσε μεγάλο τμήμα της οροφής του εργοστασίου, στο σημείο όπου βρίσκονται τα καμίνια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων. Η ανησυχία των εργαζομένων είναι έντονη καθώς φοβούνται να παραμείνουν στους στεγασμένους χώρους, ενώ παράλληλα ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ταλαιπωρία καθώς βρίσκονται στο εργοστάσιο κάτω από αντίξοες συνθήκες 16 ολόκληρες ώρες.

Την ίδια στιγμή, ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ είναι χωρίς ηλεκτροδότηση και νερό. Επίσης χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι η Λάρυμνα, το Μαρτίνο και η Μαλεσίνα.

ergolavikoi.gr