ΠΟΣΠΕΡΤ: Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής – Αντιφασιστικό συλλαλητήριο 7/10, στο Εφετείο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΣΠΕΡΤ: Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής – Αντιφασιστικό συλλαλητήριο 7/10, στο Εφετείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                         Αγ. Παρασκευή 8/9/2020

Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο 7/10, στο Εφετείο

Η ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε! Στις 7 Οκτώβρη το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του και για το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να σημάνει συναγερμός!

·         Για να καταδικαστούν, επιτέλους, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων και της Αριστεράς.

·         Για να μπει τέρμα στην ασυλία που τους παρείχε ο κρατικός μηχανισμός.

·         Για να μην απαλλαγούν, ούτε να πέσουν στα μαλακά οι φασίστες, παίρνοντας ξανά το πράσινο φως γα να βγουν από τις τρύπες τους, να εξασφαλίσουν εκατομμύρια χρηματοδότηση, να ανοίξουν γραφεία-ορμητήρια στις γειτονιές.  

Η ΠΟΣΠΕΡΤ , το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή!

Η αθώωσή τους θα είναι ένα σκάνδαλο σε βάρος των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας.

.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο την μέρα της απόφασης του δικαστηρίου (7/10, στο Εφετείο, προσυγκέντρωση 9 πμ Μετρό Αμπελοκήπων)