ΠΟΕΕΤ: Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει προτεραιότητα τους εργαζόμενους

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΕΕΤ: Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει προτεραιότητα τους εργαζόμενους

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ:

Μάταια για μια ακόμα φορά, περιμέναμε σήμερα στην Βουλή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού μετά από ερώτηση της κα. Γεννηματά για την στήριξη των εργαζομένων στον κλάδο μας.

Για άλλη μια φορά φάνηκε ξεκάθαρα πως η Κυβέρνηση δεν έχει προτεραιότητα τους εργαζόμενους.Τι εξήγγειλε όμως ο Πρωθυπουργός στη Βουλή; Μέτρα στήριξης ύψους 3,5 δις ευρώ που αφορούν,0% προκαταβολή φόρου στις επιχειρήσεις.0% προκαταβολή φόρου στους ξενοδόχους.

Επέκταση της κάλυψης του 60% των εργοδοτικών εισφορών για άλλους 3 μήνες.0% εργοδοτικές εισφορές για τις εποχικά επιχειρήσεις.

Επέκταση δυνατότητας της αναστολής σύμβασης για τους εργαζόμενους από τους εργοδότες.Πουθενά μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους…

“ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΛΟΓΙΑ”

Θα αναλύσουμε εμείς λοιπόν τι μέτρα έχουμε δει ως τώρα,Παράταση επιδόματος ανεργίας για 2 μήνες (δηλ. 800€) τον μήνα Μάρτιο και έχουμε τώρα Ιούλιο.

Αναστολή σύμβασης 534€ για τους εργαζόμενους σε συνεχούς λειτουργίας ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑΧωρίς καθόλου στήριξη όσοι είναι Με σύμβαση μιας ημέρας

Όσοι προέρχονται από “εργολαβικά γραφεία”Εποχικά εργαζόμενοι σε 12μηνης λειτουργίας Εποχικά εργαζόμενοι στον επισιτισμό και την εστίαση.

Μείωση μισθών από το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σχεδόν στο μισό αφού οι μισθοί μας προκύπτουν από εργασία, νυκτερινές ώρες και αργίες. Η παραδοχή του Πρωθυπουργού για μείωση μόνο 18% ίσως να προκύπτει από τον Μαθηματικό τύπο «0+0=14»Μη κήρυξη της ΚΣΣΕ στον Επισιτισμό ως γενικώς υποχρεωτική εδώ και 7 μήνες.Καταστρατήγηση της ΚΣΣΕ Ξενοδοχοϋπαλλήλων η οποία είναι σε ισχύ και υποχρεωτική έως 31/08/2020.

ΑΥΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!

Η Ομοσπονδία μας συνεχίζει τον αγώνα για να μπουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ στα μέτρα στήριξης ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει τα πρωτοβάθμια Σωματεία μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ