Η ΟΜΕ ΟΤΕ για το Ν/Σ κατά των διαδηλώσεων

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΟΜΕ ΟΤΕ για το Ν/Σ κατά των διαδηλώσεων

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου:

Το συνδικαλιστικό κίνημα του ΟΤΕ έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι υπέρ των μεγάλων συναινέσεων, όταν αυτές είναι προς όφελος των εργαζομένων αλλά και της ελληνικής κοινωνίας.

Το δομημένο συνδικαλιστικό κίνημα ποτέ δεν διανοήθηκε μέσω των συγκεντρώσεων και πορειών να διαταράξει την κοινωνική ζωή και να ταλαιπωρήσει τους έλληνες πολίτες, αλλά και ουδέποτε στήριξε δραστηριότητες μικρών ομάδων που έφερναν αναστάτωση στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ.

Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε καμία κυβέρνηση να εισάγει ευρείας κλίμακας περιορισμούς που συνδέονται άμεσα με συνταγματικά δικαιώματα και πολιτικές ελευθερίες και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί έγκαιρα και σε βάθος διάλογος με όλους τους φορείς.

Το Ν/Σ αυτό, αν καταστεί νόμος του κράτους, θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα πάει να λύσει καθώς είναι γεμάτο ασάφειες αλλά και έχει στον πυρήνα του την εργαλειοποίηση του κοινωνικού αυτοματισμού και τη δημιουργία εχθρών.

Καλούμε την Κυβέρνηση να προχωρήσει σε ουσιαστικό πολιτικό και κοινωνικό διάλογο και αφού εξασφαλιστούν ευρύτατες συναινέσεις, να οδηγηθούμε στην ψήφιση ενός νόμου που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και την ασφάλεια για όλους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ