Γενική Εργατική Συνομοσπονδία Γαλλίας – Τα αιτήματά σας είναι ίδια με τα δικά μας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γενική Εργατική Συνομοσπονδία Γαλλίας – Τα αιτήματά σας είναι ίδια με τα δικά μας

Το Εργατικό Κέντρο της CGT (Confederation Generale deTravail : Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων) του 14ου Διαμερίσματος του Παρισιού, τα συνδικάτα της CGT των νοσοκομείων Cochin και Ste Anne, το συνδικάτο CGT του Αλληλασφαλιστικού Ιδρύματος Montsouris ενημερώθηκαν από το κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ για τα αιτήματα για προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, κλινών, υλικών και μισθών που εξέφρασαν όλοι οι εργαζόμενοι νοσοκομείων της Ελλάδας. Είναι και δικά μας αιτήματα.

Ενημερωθήκαμε για τον αγώνα σας ενάντια στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που υπονομεύουν τα δικαιώματά σας. Δίνουμε τον ίδιο αγώνα, ενάντια στα ίδια μέτρα.

Ενημερωθήκαμε για τις εξαιρετικά βίαιες επεμβάσεις της αστυνομίας κατά των εργαζομένων που ξυλοκοπήθηκαν ακόμη και μέσα στα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Κι εμείς διαδηλώσαμε και απεργήσαμε για περισσότερο από ένα χρόνο και δεν πήραμε ως απάντηση παρά μόνο αστυνομική βιαιότητα και δακρυγόνα.

Ενημερωθήκαμε ακόμη για την αντίδρασή σας σε αυτή την επίθεση και την υποστήριξη που είχατε από τους ασθενείς ενάντια σε αυτές τις αστυνομικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό των νοσοκομείων.

Τα αιτήματά σας είναι ίδια με τα δικά μας. Είμαστε μαζί σας. Σθένος, κρατάτε γερά !

Για το Εργατικό Κέντρο Παρίσι 14, Teddy Herbrecht

Για τη CGT του Cochin, Aglaven Vega

Για τη CGT CHU του Ste Anne, Sebastien Halley

Για τη CGT του Αλληλασφαλιστικού Ιδρύματος Montsouris, Eric Poupin