Συνέντευξη στο Κανάλι 1 του Πειραιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΝΤ Θάνος Βασιλόπουλος

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνέντευξη στο Κανάλι 1 του Πειραιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΝΤ Θάνος Βασιλόπουλος

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Κανάλι 1 του Πειραιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΝΤ και Αντιπρόεδρος της ΟΙΥΕ, Θάνος Βασιλόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε για τα σημαντικά ζητήματα του χώρου της ναυτιλίας και του τουρισμού και στάθηκε ιδιαίτερα στις εξελίξεις στον «Ελληνικό Νηογνώμονα». Ο Θ. Βασιλόπουλος υπογράμμισε τις ευθύνες των διοικήσεων του, που, όπως είπε, «τον έχουν οδηγήσει σε λειτουργικό και οικονομικό παροπλισμό, με αβέβαιο και ανησυχητικό το μέλλον της εταιρείας και των εργαζομένων». Παράλληλα τόνισε ότι «πρέπει άμεσα να βρεθεί μία βιώσιμη λύση που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του Νηογνώμονα και των εργαζομένων του».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΝΤ, μίλησε ακόμη για την υπογραφή των συμβάσεων στον χώρο της ναυτιλίας, κάνοντας λόγο για νίκη των εργαζομένων, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις συζητήσεις που γίνονται για την υπογραφή των υπολοίπων συμβάσεων του κλάδου. Τέλος, αναφέρθηκε στην παρούσα κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος και σημείωσε τα καθήκοντα που έχει μπροστά του.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο: