ΟΜΕ – ΟΤΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΜΕ – ΟΤΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα

Σε στάση εργασίας τη Δευτέρα,13/01, στις 12:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση για τις πέντε συλλήψεις εργαζομένων του ΟΤΕ που απεργούσαν, καλεί η ΟΜΕ – ΟΤΕ

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις εδώ και 21 μέρες αγωνιζόμενοι με αξιοπρέπεια για το δίκιο τους. Ο αγώνας των απεργών είναι αγώνας επιβίωσης και διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο για τους ίδιους, την εταιρεία, το κοινωνικό σύνολο.

Η ΟΜΕ – ΟΤΕ επισημαίνει τη μαζική συμμετοχή σε «όλες τις αγωνιστικές – απεργιακές μας κινητοποιήσεις», ευχαριστώντας «όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ που γύρισαν την πλάτη σε κάθε μορφής εργοδοτική πίεση. Στη σημερινή μας απεργιακή κινητοποίηση ξεχώρισε η έντονη δράση γνωστού μεγαλοστελέχους της εταιρείας, που έφτασε στο σημείο να θεωρεί ότι μπορεί να δίνει εντολές στα όργανα Προστασίας του Πολίτη που έφτασαν στο σημείο για να περιφρουρήσουν την τάξη. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλη την ελληνική κοινωνία που βρίσκεται δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα, κάνοντας των αγώνα μας αγώνα της για έναν Όμιλο ΟΤΕ δίπλα στον πολίτη με καλύτερες, ποιοτικότερες και φθηνότερες υπηρεσίες.

Κρατάμε και την επόμενη εβδομάδα τη σημαία του αγώνα ψηλά με συνελεύσεις και ενημερώσεις σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας στις 13/01/2020 και να δώσουν δυναμικό παρών έξω από το Υπουργείο Εργασίας στις 12:00 όπου λαμβάνει χώρα η τριμερής.

Καλούμε ΓΣΕΕ, Ομοσπονδίες και Συλλόγους να είναι μαζί μας σε αυτή τη συγκέντρωση, ώστε να ενώσουν τις φωνές τους με τη φωνή μας απέναντι στην αδικία που βιώνουμε και το δυσοίωνο μέλλον που σχεδιάζουν. Το δίκαιο θα επικρατήσει!»