Δικαίωση του αγώνα του Συλλόγου μας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δικαίωση του αγώνα του Συλλόγου μας

Καταβλήθηκαν σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες τα επιδόματα εξειδικευμένου βαθμού και κλιμακίου σύμφωνα με τις πράξεις Διοίκησης που είχαν εκδοθεί από 15/11/2017. Με την κίνηση αυτή αποκαθίστανται μία αδικία χρόνων που είχε ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι μέσω της πρώην Εθνοdata να αμείβονται διαφορετικά ακόμα και μετά την απορρόφηση της εταιρείας από την Εθνική Τράπεζα.

Ολοκληρώθηκε επίσης η απόδοση θέσεων ευθύνης-επιδομάτων σε μια σειρά διευθύνσεων όπως στην  Δ/νση Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Έτσι αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται η συμβολή όλων των συναδέλφων και συναδελφισσών και ανοίγει ο δρόμος για την υπηρεσιακή τους εξέλιξη.

Δικαιώνεται η πολύχρονη προσπάθεια και ο σκληρός και άνισος αγώνας που ξεκίνησε με την ίδρυση του Σωματείου μας για την κατάργηση των εργαζόμενων 2ης και 3ης κατηγορίας. Η Διοίκηση έχει δεσμευτεί για την ισότιμη αντιμετώπιση και την προσφορά ίσων ευκαιριών σε όλες τις Διευθύνσεις και το σωματείο μας είναι εδώ συμβάλλοντας  ώστε οι δεσμεύσεις αυτές να εμπεδώνονται καθημερινά και να γίνονται πραγματικότητα. Ο Σύλλογός μας έχει ήδη αποστείλει επιστολή προς τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για την διευθέτηση ορισμένων επιμέρους αδικιών που προέκυψαν με την υλοποίηση του νέου κανονισμού, η οποία αναδεικνύει το θέμα με μια σειρά παραδείγματα.

Συνάδελφοι, -ισσες, επικοινωνήστε με τον Σύλλογό μας για οποιαδήποτε θέμα αφορά την εργασία σας. Συσπειρωνόμαστε γύρω από το Σωματείο μας για να εξασφαλίσουμε τη πιστή τήρηση του Κανονισμού Εργασίας, μακριά από λογικές αδιαφάνειας και πελατειακών σχέσεων. Επιμένουμε στη συλλογική αντιμετώπιση των προβλημάτων για να επιβεβαιώσουμε ακόμα μία φορά ότι:

Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται…

Το Δ.Σ.