Η ΠΟΘΑ συμμετέχει στο Συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΠΟΘΑ συμμετέχει στο Συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος συμμετέχει στο Συλλαλητήριο, που αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιούχων, για το ασφαλιστικό το Σάββατο 30 Νοέμβρη και ώρα 10.30π.μ. στα Προπύλαια.

Ήδη εδώ και καιρό ο Υπουργείο Εργασίας έχει αναγγείλει τις προθέσεις του για το νέο Ασφαλιστικό νόμο που πάει ακόμα παραπέρα τις κατευθύνσεις του ν. Κατρούγκαλου για κατάργηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης.

Με τη νέα επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, επίθεση που θα επιδεινώσει την ήδη άσχημη κατάσταση που υπάρχει στο δημόσιο κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα ως συνέπεια των αντιλαϊκών – αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, προχωρά ακόμα περισσότερο εντάσσοντας αυτή τη φορά την ιδιωτική ασφάλιση για να μετατρέψουν την Κοινωνική Ασφάλιση σε ατομική υπόθεση.

Καλούμε τα Σωματεία μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο για Κοινωνική Ασφάλιση, δημόσια, υποχρεωτική, καθολική για όλους τους εργαζόμενους.

Στις 30 Νοέμβρη διαδηλώνουμε με σύνθημα

 

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ