ΑΡΜΑ: Το Επιτελικό Κράτος Ν.Δ- Ε.Ν.Ε είναι εδώ, ενωμένο δυνατό…

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΡΜΑ: Το Επιτελικό Κράτος Ν.Δ- Ε.Ν.Ε είναι εδώ, ενωμένο δυνατό…

Το ΑΡΜΑ (Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα) Υγειονομικών, με ανακοίνωσή του καταγγέλει επέλαση των «γαλάζιων παιδιών» στο Νοσοκομείο της Νίκαιας – Δυτικής Αττικής (Αγία Βαρβάρα). Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Επιτέλους! Άρχισε η Ν.Δ να εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για «αξιοκρατία» και «αποκομματικοποίηση» του Κράτους στις Θέσεις Ευθύνης. Πρώτος σταθμός εφαρμογής, το Νοσοκομείο της Νίκαιας- Δυτικής Αττικής( Αγία Βαρβάρα).

Με απόφασή του, ο Υποδιοικητής του Γ.Ν Νίκαιας, από τους τοποθετημένους από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου έχει λήξει η θητεία και είναι σε παράταση, προχώρησε σε τοποθέτηση Νέας Διευθύντριας και τοποθέτηση-μετακίνηση Νέων Υποδιευθυντών στο Νοσοκομείο και στο Διασυνδεόμενο Νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής. Η απόφαση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 8 το Βράδυ!! Της Παρασκευής 1 Νοέμβρη, με ΑΜΕΣΗ εφαρμογή από Δευτέρα 4 Νοέμβρη.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ τοποθέτησης, ήταν εάν είσαι Οργανωμένο Κομματικό στέλεχος της ΔΑΚΕ. Επιπλέον bonus πήραν και τα στελέχη της Ε.Ν.Ε στο Νοσοκομείο, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τους «δεσμούς αίματος» ΔΑΚΕ-Ε.Ν.Ε.

Χωρίς εισήγηση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο κ. Υποδιοικητής, σε αγαστή συνεργασία με τη Ν.Δ ( τακτικές οι συναντήσεις του με τον Τομεάρχη Υγείας κ. Οικονόμου..) και το κομματικό μηχανισμό της Τοπικής ΔΑΚΕ, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε να τακτοποιήσει τις «εκκρεμότητες» που υπήρχαν, για να παραδώσει «καθαρό το τοπίο» και χωρίς «προβλήματα» στη Νέα Διοίκηση, που θα οριστεί οσονούπω, από το Υπουργείο Υγείας.

Έτσι, στο Νοσοκομείο Νίκαιας, ΟΛΑ τα επιφανή Οργανωμένα στελέχη της ΔΑΚΕ-Ε.Ν.Ε, πήραν τις Θέσεις Ευθύνης, και οι «μη αρεστοί» ή υποβιβάστηκαν σε Προϊστάμενοι, ή μετακινήθηκαν στο Νοσοκομείο της Αγίας Βαρβάρας για «αγρανάπαυση και σωφρονισμό» . Όπου για μια Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Εξωτερικά Ιατρεία και κάτι εργαστήρια, θα έχει 1 Διευθύντρια και 3 Τομεάρχες!!.

Αυτό είναι το project που θα ξεδιπλωθεί, το επόμενο διάστημα στα Νοσοκομεία ΟΛΗΣ της χώρας από τη Ν.Δ και το κομματικό μηχανισμό της ΔΑΚΕ. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το είχαμε ζήσει και το 2005 ( μόλις ανέλαβε η Κυβέρνηση του Καραμανλή..) αλλά και στις κορυφαίες στιγμές της διακυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, όπου ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε μια νύχτα, κυριολεκτικά, καθαίρεσε ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, για να τακτοποιήσει τους «ημετέρους». Ένα ακόμα μικρό δείγμα από το πώς εννοεί ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ το «Επιτελικό Κράτος» η Κυβέρνηση της Ν.Δ και τα κομματικά της στελέχη.

Υ.Γ : Άλλη μια «επιτυχημένη» επιλογή της προηγούμενης Κυβέρνησης που βγάζει μάτι. Ελπίζουμε να μάθουμε κάποτε, γιατί, ενώ είχε ζητηθεί η παραίτησή του, εδώ και μήνες, παρέμεινε στη θέση του, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στη ΔΑΚΕ και στη Ν.Δ…