Κατηγορία: Uncategorized

Σ.Β.Ε.Ο.Δ.: Δεν είναι partners αλλά υπάλληλοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας

Νέο «χτύπημα» από τα δικαστήρια στην Deliveroo. Διαδοχικές δικαστικές αποφάσεις ανοίγουν το δρόμο σε ολόκληρη την Ευρώπη για τον τερματισμό της ψευδούς αυτοαπασχόλησης των διανομέων στις πλατφόρμες. Ως σωματείο θεωρούμε… Read more »

ΠΕΝΕΝ: 48ωρη πανελλαδική απεργία 23 και 24 Φεβρουαρίου

Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών… Read more »

Έρχεται μείωση των επιδομάτων ανεργίας για τους χαμηλόμισθους

Tη δραστική μείωση του επιδόματος ανεργίας για την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων και την αύξησή του για λίγους υψηλόμισθους ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, εφαρμόζοντας τις προτάσεις της επιτροπής Πισσαρίδη…. Read more »

Αγωνιστική Συνεργασία ΟΤΕ: Η πολιτική της καμένης γης γεννάει συμμαχίες

Η πολιτική της καμένης γης που απέφεραν στην εργασιακή μας πραγματικότητα οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ (ΣΥΝ1) και (Δ)ΑΚΕ, γεννάει τη συμμαχία τους στις επερχόμενες εκλογές. Απαριθμούμε τα τελευταία μόνο «επιτεύγματά» τους,… Read more »

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών: Ο λαός και η νεολαία δεν τρομοκρατούνται!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/02 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Η μεγαλειώδης μαζικότατη κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως Χρυσοχοΐδη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/02 στο κέντρο της Αθήνας,… Read more »