Κατηγορία: Uncategorized

Εργαζόμενοι… υπό δοκιμήν, χωρίς αμοιβή και ασφάλεια για τις γιορτές

Απασχόληση… υπό δοκιμήν, ώστε να αποφεύγεται όχι μόνον η ασφάλιση αλλά και η αμοιβή, είναι μία από τις μεθόδους που σύμφωνα με καταγγελίες χρησιμοποιούν επιχειρήσεις κυρίως σε περιόδους αυξημένων αναγκών,… Read more »

Σ.Ε.Ε.E.Π.Φ.Χ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 18/12/2018

Οι μέρες των εορτών πλησιάζουν, μα το δικό μας μυαλό δεν βρίσκεται σε ξέγνοιαστες εικόνες. Το δικό μας μυαλό βρίσκεται και πάλι στην εργασιακή αβεβαιότητα μέσα στην οποία βουλιάζει καθημερινά… Read more »

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: 45 χρόνια από την παλλαϊκή εξέγερση στο Πολυτεχνείο

45 χρόνια από την παλλαϊκή εξέγερση στο Πολυτεχνείο Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ, όπως και όλοι οι Έλληνες, τιμούμε τη μνήμη των ηρώων – αγωνιστών του Πολυτεχνείου που πριν από… Read more »

ΠΟΕ : ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΣΕΦΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας εκφράζει τη συμπαράσταση της στους συναδέλφους εργαζομένους μέσω εργολάβων στον ΔΕΣΦΑ που απεργούν την Παρασκευή 16.11.2018 Πανελλαδικά, σε όλα τα Κέντρα Λειτουργίας & Συντήρησης του ΔΕΣΦΑ… Read more »

Αποτελέσματα Εκλογών Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ε.Κ.Θ. Στις εκλογές  προσήλθαν και ψήφισαν 382 αντιπρόσωποι, από τους 387 στο σύνολο τους και στην κάλπη βρέθηκαν 381 έγκυρα, 0 λευκό και 1 άκυρο. Από αυτά έλαβαν… Read more »