Κατηγορία: Uncategorized

Δυστύχημα με εργάτη νεκρό σε πηγάδι στο Κορωπί

Τραγωδία σήμερα το πρωί στο Κορωπί Αττικής, όπου δύο εργάτες έπεσαν σε πηγάδι, με τον έναν να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του από ομάδα της Πυροσβεστικής. Τα δύο άτομα πραγματοποιούσαν… Read more »

Τηλεσύσκεψη των μελών του Συλλόγου μας

Σύλλογος Εργαζομένων στην ETEπροερχόμενων από την πρώηνΕΘΝΟDATA Πραγματοποιήθηκε η 1η τηλε-σύσκεψη με τα μέλη του Συλλόγου μας Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10-6-2020 η πρώτη τηλε- σύσκεψη του Συλλόγου μας, μέσω… Read more »

Ως το τέλος Οκτωβρίου παρατείνεται το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ

Tο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ξεκινάει κάθε χρόνο την 1η Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου. Για το τρέχον πρόγραμμα περιόδου 2019-2020, που ουσιαστικά έχει ανασταλεί από τις αρχές Μαρτίου,… Read more »

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους ηθοποιούς απευθύνει η Α.ΕΝ.Α.Η., για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Την Τρίτη 9 Ιουνίου στο Cine Ψυχικό ώρα 17.30 Παρίτση 2 και Κηφισίας Νέο Ψυχικό Οι προκλήσεις της εποχής γέννησαν μία νέα παράταξη για την συνδικαλιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ηθοποιών…. Read more »

Α.ΕΝ.Α.Η.: Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους ηθοποιούς, παλιούς και νέους

Αγωνιστική ΕΝότητα Ανεξάρτητων Ηθοποιών (ΑΕΝΑΗ)Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους ηθοποιούς, παλιούς και νέους απ’ την καινούρια Ανεξάρτητη και Υπερκομματική παράταξη ΑΕΝΑΗ, για τις εκλογές που θα γίνουν στο Σωματείο Ελλήνων… Read more »