Κατηγορία: Uncategorized

Ψυχρολουσία για δεκάδες εργαζόμενους στο Intercontinental

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες ελαστικά εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Intercontinental» δεν ειδοποιήθηκαν για τη λήξη της αναστολής των συμβάσεών τους και, όταν ζήτησαν εξηγήσεις από τη διεύθυνση, άκουσαν την εξωφρενική προτροπή…… Read more »

Οι διαφωνίες της κας Άρτεμις Δεδούλη για την μετατροπή του ασφαλιστικού συστήματος από διανεμητικό σε κεφαλαιοποιητικό

Σε ένα άκρως επίκαιρο άρθρο της που δημοσιεύτηκε στις 30-09-2020 στην εφημερίδα Καθημερινή γνωστή σε όλους μας Άρτεμις Δεδούλη πρώην  Γενική  Διευθύντρια του Υπουργείου πρώην άμισθη ειδική συμβούλος στο ιδιαίτερο γραφείο του… Read more »

Σωματείο Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ: Κατ’ επιλογή αυξήσεις …

Σε κατά επιλογή αυξήσεις προχωράει η διοίκηση του ομίλου Υγεία όπως καταγγέλλει το Σωματείο. Αυτές οι πρακτικές θα συνεχίζονται όσο δεν υπάρχει ΣΣΕ στο κλάδο της ιδιωτικής υγείας Όπως καταγγέλλει… Read more »

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Καταγγέλλουμε απερίφραστα τη συνδικαλιστική δίωξη – μετάθεση της Προέδρου του ΣΥΔΑΠΤΤ

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2020 Καταγγέλλουμε απερίφραστα τη συνδικαλιστική δίωξη με τη μετάθεση της προέδρου του σωματείου ΣΥΔΑΠΤΤ Το σωματείο ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ. (Σύλλογος Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα) δίνει φωνή και διεκδικεί… Read more »

ΕΚΑ: Καταγγέλλουμε τη συνδικαλιστική δίωξη εναντίον της Προέδρου του ΣΥΔΑΠΤΤ

ΤΟ ΕΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταγγέλλει άλλο ένα περιστατικό συνδικαλιστικής δίωξης, εναντίον της Προέδρου του Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα, από την ICAP. Η συνάδελφος εργάζεται… Read more »