ΕΚΑ : Στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στην A.C.S.

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΑ : Στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στην A.C.S.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στις ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές επιχειρήσεις και πιο συγκεκριμένα στην A.C.S.ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., για την υπογραφή ενιαίας κλαδικής σύμβασης και την υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων σε όλες τις κεντρικές εταιρείες του κλάδου.

Οι συνάδελφοι προχωρούν σε συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά της A.C.S. στην Π. Ράλλη 45, την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 17.30, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στην πολιτική της εταιρείας να προσλαμβάνει εργαζόμενους μόνο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (4ωρων) και κυκλικά εναλλασσόμενους συχνά τους ίδιους εργαζόμενους, παρά το γεγονός ότι οι προσλήψεις αυτές αφορούν την κάλυψη παγίων θέσεωνεργασίας στο κέντρο διαλογής της επιχείρησης για την δραστηριότητα όλης της Ελλάδας.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων εργαζομένων στην A.C.S. που αγωνίζονται ενάντια στην αδιαλλαξία του ομίλου Quest, στον οποίο ανήκει και οικονομικά πρωτοστατεί η ACS. Καλούμε τη Διοίκηση της εταιρείας να υπογράψει νέα σύμβαση με πλήρες ωράριο και πλήρεις μισθούς.