ΟΕΧΒΕ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ (video-photo)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΕΧΒΕ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ (video-photo)

Όλοι μαζί την Τρίτη 5/3 και ώρα 9:00 π.μ. στον Άρειο Πάγο

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 9:00 π.μ., στον Άρειο Πάγο κρίνεται οριστικά ο οκτάχρονος εμβληματικός αγώνας των απολυμένων εργαζόμενων στα Λιπάσματα Καβάλας απέναντι στις πρωτοφανείς παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές της εργοδοσίας.

Στη δικαστική αίθουσα, δικαιωμένοι τόσο στην πρωτόδικη, όσο και στην εφετειακή απόφαση, η Διοίκηση του Σωματείου και οι δικηγόροι τους θα δώσουν τη μάχη ώστε το δίκιο να κατατροπώσει τελεσίδικα τη «μαύρη» εργοδοτική παραβατικότητα, την αυθαιρεσία και τις μεθοδεύσεις της.

Σύσσωμοι οι συνάδελφοί μας από την Καβάλα θα βρεθούν έξω από τον Άρειο Πάγο, η καρδιά του εργαζόμενου και των Συνδικάτων θα «χτυπά» στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας.

Χρέος όλων μας να στηρίξουμε με την παρουσία και τη φωνή μας το κορυφαίο αυτό πρότυπο ανυποχώρητης συνδικαλιστικής αγωνιστικότητας και δράσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ο.Ε.Χ.Β.Ε. καλεί Σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, μεμονωμένους εργαζόμενους και ενεργούς πολίτες να δώσουμε δυναμικά, μαζικά και αποφασιστικά το παρών στον Άρειο Πάγο στηρίζοντας έναν εμβληματικό αγώνα που μας εμπνέει όλους, μας αφορά όλους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Γραμματεία Τύπου Ο.Ε.Χ.Β.Ε.