Άγρια επίθεση σε εφοριακούς στην Κεφαλονιά – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άγρια επίθεση σε εφοριακούς στην Κεφαλονιά – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

Είχαν πάει για έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στο Αργοστόλι – Ο ρόλος του τρίτου προσώπου στο επεισόδιο

Ένα κλιμάκιο δύο εφοριακών μετέβη από τη Λάρισα στην Κεφαλονιά για να κάνει ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μέσα σε ένα μαγαζί εστίασης στο Αργοστόλι, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Ευαγγελάτο από το efimeridakefalonia.gr και τα όσα είπε στον Alpha, οι δύο εφοριακοί έκατσαν να φάνε στο μαγαζί και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, διαπίστωσαν ότι το κατάστημα δεν έκοβε τις αποδείξεις που θα έπρεπε σε όλα τα τραπέζια.

Μόλις τελείωσαν το φαγητό τους, οι εφοριακοί απευθύνθηκαν στον επιχειρηματία του μαγαζιού και μόλις του ανακοίνωσαν κυρώσεις, άρχισαν τα έκτροπα. Οι δύο εφοριακοί οδηγήθηκαν με το ζόρι έξω από το κατάστημα και εκεί συνεχίστηκε η ένταση με σπρωξιές και ύβρεις.

Η γυναίκα εφοριακός μετά από σπρώξιμο έπεσε κάτω και χτύπησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου έμεινε για κάποιες ώρες και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και κατατέθηκαν μηνύσεις για το περιστατικό. Στο κατάστημα εστίασης επιβλήθηκε πρόστιμο και πέναλτι κλεισίματος για έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν έχει κοινοποιηθεί η απόφαση ώστε να σφραγιστεί, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα, ή αύριο.

Το τρίτο πρόσωπο έσπρωξε την εφοριακό

Σύμφωνα πάντως με τα όσα είπε ο γενικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Εφοριακών, Μπάμπης Καούκης, υπήρχε εντολή ελέγχου και γι΄αυτό μετέβησαν οι δύο εφοριακοί στο νησί, ενώ τόνισε πως ο έλεγχος στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν ήταν αυθαίρετος και επέδειξαν την εντολή που είχαν.

Για το επεισόδιο σχολίασε πως καθώς έφευγαν από την επιχείρηση «οι επιχειρηματίες μαζί με ένα τρίτο πρόσωπο προπηλάκισαν τους συναδέλφους μεταξύ των οποίων και η έμπειρη συνάδελφος από τη Λάρισα. Πήγαν οι ιδιοκτήτες να πάρουν τα χαρτιά πίσω και τα ζητούσαν με βίαιο τρόπο να τα πάρουν πίσω κι εκεί βρέθηκε το τρίτο άτομο που δεν ήταν της επιχείρησης, όπου τράβηξε και έσπρωξε  με δύναμη τη συνάδελφο, την πέταξε κάτω, της πήρε την τσάντα και άρχισε να τρέχει. Άλλοι θαμώνες και κάτοικοι τον σταμάτησαν και έδωσαν πίσω τα αντικείμενα που είχε πάρει».

Όπως σχολίασε ο κ.Καούκης η Υπηρεσία δεν καλύπτει την εφοριακό (στα έξοδα της μήνυσης), καθώς η επίθεση έγινε εκτός καταστήματος και εξέφρασε το παράπονό του γι’ αυτό.

πηγή: newsbreak.gr