Διαρροή από τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για μπόνους και ένταξη στα ΒΑΕ στους υγειονομικούς

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαρροή από τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για μπόνους και ένταξη στα ΒΑΕ στους υγειονομικούς

Διαβάζουμε το πρωτοσέλιδο ΣΤΑ ΝΕΑ ότι «κλειδώνει το για μπόνους στους υγειονομικούς» σύμφωνα με πληροφορίες πάντα! Υποθέτουμε ότι είναι κάτι ανάλογο όπως είχαμε διαβάσει σχετικά ότι θα έδιναν και δώρο Χριστουγέννων… μένει να το δούμε στην πράξη λοιπόν (αν και λίγο αργά το θυμήθηκαν).. γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός «με τα λόγια χτίζονται ανώγια και κατώγια»..

Το σχετικό άρθρο ΣΤΑ ΝΕΑ:

Θέμα χρόνου είναι η λήψη της κυβερνητικής απόφασης για να ενταχθούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας (υγειονομικοί) στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα (ΒΑΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η επέκταση των ΒΑΕ στους υγειονομικούς, αλλά όχι για όλες τις ειδικότητες και για όλους τους χώρους. Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, όταν θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόταση της αρμόδιας επιτροπής εμπειρογνωμόνων προβλέπει την ένταξη όλων των εργαζομένων, άσχετα από το εάν έχουν υγειονομική ιδιότητα (π.χ. γιατροί, νοσηλευτές) ή διοικητική.