Προσαγωγές συνδικαλιστών του επισιτισμού για διαμαρτυρία στο Μαξίμου

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσαγωγές συνδικαλιστών του επισιτισμού για διαμαρτυρία στο Μαξίμου

Τα περιοριστικά μέτρα έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τον κλάδο της εστίασης με τους εργαζόμενους να βιώνουν από πρώτο χέρι τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στην εστίαση με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές παρ’ ότι η συγκέντρωση ήταν από τρία άτομα και είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού.

Όπως εξήγησε ο κ. Χοτζόγλου ήταν μια συμβολική κίνηση. «Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» ανέφερε.

Efsyn