Σύλλογος π. Εθνοdata: Τετάρτη 7/10: Η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής – 4ωρη στάση εργασίας ΕΚΑ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύλλογος π. Εθνοdata: Τετάρτη 7/10: Η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής – 4ωρη στάση εργασίας ΕΚΑ

Συναδέλφισσες – οι,

Σας προωθούμε την ανακοίνωση του Ε.Κ.Α. (Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας) με την οποία κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας (από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.) για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Η στάση εργασίας καλύπτει κάθε τραπεζοϋπάλληλο που θέλει να δώσει το «παρών» στο Εφετείο Αθηνών όταν θα ανακοινώνεται η απόφασή για την δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώνοντας την φωνή του με αυτή όλων των εργαζόμενων για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και την τρομοκρατία των νεοναζί.

Το Δ.Σ.

ΕΚΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Αρ. Πρωτ. 1764                                                Αθήνα, 01/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια αναμονής έφτασε η ώρα για την απόδοση δικαιοσύνης. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλεί τα σωματεία μέλη του και όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου της Αθήνας, να δώσουμε το “παρών” στο Εφετείο Αθηνών, προκειμένου να ενώσουμε τις φωνές μας με όσους υπερασπίζονται την δημοκρατία, ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και την τρομοκρατία των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Για την διευκόλυνση όλων των εργαζόμενων, το ΕΚΑ κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ..

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Το Δ.Σ.