Κ.Κεχαγιόγλου: Κανείς εργαζόμενος του κλάδου να μην μείνει έξω από τα μέτρα στήριξης! (Ηχητικό)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κ.Κεχαγιόγλου: Κανείς εργαζόμενος του κλάδου να μην μείνει έξω από τα μέτρα στήριξης! (Ηχητικό)
  • Στις 20 Απριλίου ώρα 5μμ στο πρώτο πρόγραμμα, καλεσμένος στην εκπομπή της Ευανθίας Ξυνού ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ, ήταν ο κ.Κωνσταντίνος Κεχαγιόγλου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ), όπου μίλησε σχετικά με τις νέες ανακοινώσεις από το υπουργείο εργασίας και τις προοπτικές για τον κλάδο τού θεάματος.

Χαρακτηριστά ο Πρόεδρος της ΠΟΘΑ κ Κεχαχιόγλου σημείωσε:

Θα πρέπει να ληφθεί κάθε ειδική πρόνοια στη σχεδίαση των κριτηρίων ένταξης στα μέτρα ενίσχυσης, ώστε κανείς εργαζόμενος του κλάδου μας που ουσιαστικά δικαιούται ενίσχυσης και στήριξης, να μην μείνει έξω από αυτά.

Ζητάμε δηλαδή για το σύνολο των εργαζομένων του κλάδου καθώς η δραστηριότητα σε όλα τα επαγγέλματα έχει εκμηδενιστεί, την εφαρμογή του επιδόματος των 800 ευρω σε όλους τους ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές, τραγουδιστές, τεχνικούς κινηματογράφου και τηλεόρασης, τεχνικούς ζωντανού θεάματος και ακροάματος και τους εργαζόμενους στο θέαμα – ακρόαμα, καθηγητές καλλιτεχνικών σχολών ανεξάρτητα από τις εργασιακές σχέσεις, έως το τέλος Απρίλη και ανανέωσή του για όλη τη διάρκεια της κρίσης”.

Ακούστε το ηχητικό: