ΕΤΕΡ: over FM, ιστορίες για αγρίους …

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΤΕΡ: over FM, ιστορίες για αγρίους …

Τρίτη  20/09/2022

OVER FM: Ιστορίες για αγρίους…

Ένας χρόνος έχει πλέον περάσει από την στιγμή που ο Γιώργος Χελάκης… «συνταξιοδοτήθηκε» από το να καταβάλλει τους μισθούς των εργαζομένων του.

Επικαλούμενος ως δικαιολογία την ομηρική μάχη που του κάνουν οι υπόλοιποι εργοδότες του χώρου, ώστε να μην αποκτήσει διαφημιστικά έσοδα, καθώς και την άδεια λειτουργίας του σταθμού, ο κύριος Χελάκης αποποιείται των ευθυνών του και γυρνά επιδεικτικά την πλάτη στην πολυήμερη απεργία των υπαλλήλων του.

Το παράδοξο και κωμικοτραγικό όμως της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως η πάλαι πότε φωνή του πειρατικού του 2004, αμείβεται κανονικότατα από τους «κακούς» και «κυνηγούς» εργοδότες για τις μεταδόσεις του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Μήπως εν τέλει το «κακό» αφεντικό και ο κακοπληρωτής είναι ο ίδιος ο Γιώργος Χελάκης;

Καλούμε λοιπόν τον Γιώργο Χελάκη να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες που του αναλογούν και να απαλλαχθεί από το σύνδρομο καταδίωξης το οποίο τον βαραίνει. Οι ιστορίες για αγρίους (κατά κόσμον «παπατζιλίκια») πλέον αποτελούν πολύ φθηνές δικαιολογίες για εγκλήματα τα οποία αφήνουν κόσμο και οικογένειες στην τύχη τους.

Η Ε.Τ.Ε.Ρ. δεν θα αφήσει στον κ. Χελάκη περιθώρια διαφυγής και θα τον κυνηγάει μέχρι να διευθετήσει το ζήτημα ως οφείλει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο