Κατέθεσε μήνυση η ΔΟΕ κατά της ηγεσίας του υπoυργείου Παιδείας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατέθεσε μήνυση η ΔΟΕ κατά της ηγεσίας του υπoυργείου Παιδείας

Σε υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, κατά παντός υπευθύνου, για παράνομες ενέργειες στο πλαίσιο της εφαρμογής της διαδικασίας της αξιολόγησης, στις οποίες έχει καταφύγει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, προχώρησε με απόφασή του το Δ.Σ της ΔΟΕ.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου «για όλες τις παράνομες ενέργειες στις οποίες έχει καταφύγει η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., συμπαρασύροντας και στελέχη της εκπαίδευσης, προκειμένου να εφαρμόσει με τον στρεβλό τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται την αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση των σχολικών μονάδων», καταθέτει η ΔΟΕ.

Στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνέχεια της αποστολής, στις 4 Νοεμβρίου, εξώδικης       διαμαρτυρίας – καταγγελίας κατά της Υπουργού Παιδείας και του Γενικού Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ., με σημερινή απόφασή του προχωρά στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, κατά παντός υπευθύνου, για όλες τις παράνομες ενέργειες στις οποίες έχει καταφύγει η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., συμπαρασύροντας και στελέχη της εκπαίδευσης,  προκειμένου να εφαρμόσει με τον στρεβλό τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται την αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση  των σχολικών μονάδων.

alfavita