ΣΕΕΤ: Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΕΕΤ: Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας

Ο πύρινος εφιάλτης συνεχίζεται για 8η ημέρα στην Β. Εύβοια έχοντας ήδη καταστρέψει συνολικά το 10% -12% του δασικού πλούτου της χώρας. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν βρεθεί ξεσπιτωμένοι, πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να βοηθήσει στην κάλυψη πρώτων αναγκών των πυρόπληκτων συμπολιτών μας με την παροχή οικονομικής βοήθειας. Όσοι –ες θέλετε να συνδράμετε από το υστέρημά σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του Συλλόγου (GR4101 1013 7000 0013 729610082, Εθνική Τράπεζα) με την ένδειξη ΠΥΡΚΑΓΙΑ.

Σε συνεργασία με τους συναδέλφους από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας θα δοθούν τα χρήματα ώστε να καλυφθούν πρώτες ή άλλες ανάγκες των κατοίκων των περιοχών που δοκιμάζονται. Ας δείξουμε στους συνανθρώπους μας που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι μπροστά σε μία περιβαλλοντική τραγωδία, που δίνουν τη μάχη σώμα με σώμα με την καταστροφική πυρκαγιά ότι δεν έχουν εγκαταλειφθεί από όλους στο έλεος της φωτιάς που μετατρέπει σε στάχτες τους κόπους μιας ζωής και καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον που είναι το σπίτι όλων μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ (πρώην Εθνοdata)