“Χάος με τις πληρωμές στο ΔΟΛ”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Χάος με τις πληρωμές στο ΔΟΛ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρά τα όσα γράφονται από “καλοθελητές”, βαλτούς και βολεμένους, που πληρώνονται αποζημιώσεις χωρίς καν να ζητήσουν δικαστικά τις απαιτήσεις τους, στον ΔΟΛ επικρατεί χάος. Η αλήθεια είναι ότι από τους εργαζόμενους έχουν πληρωθεί περί τους 100.

Ενώ σε κάποιους έχουν ολοκληρωθεί οι καταβολές, σε άλλους δεν έχουν σταλεί ούτε καν τα σχετικά έντυπα για να προετοιμαστεί η καταβολή.Χωρίς δηλαδή να έχει ξεκινήσει και να έχει ολοκληρωθεί η προεργασία για όλους, κάποιοι πληρώθηκαν. Διακριτική συμπεριφορά.

Όμως το τεράστιο ζήτημα προκύπτει για αυτούς που δημιούργησαν και υλοποίησαν την δικαστική νίκη, που επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Ας γράφουν ό,τι θέλουν οι “καλοθελητές” κονδυλοφόροι της παραπληροφόρησης. Στις διαδικασίες αυτές, αυτοί, οι μόνοι που ζήτησαν έγκαιρα και νόμιμα το προαφαιρούμενο των αποζημιώσεων ήταν οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν σε επίσχεση και μάλιστα με συγκεκριμένο δικηγόρο. Ύστερα, ακολούθησαν κάποιοι άλλοι, όχι όλοι.

Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια.

Τώρα λοιπόν αυτοί οι αγωνιστές εργαζόμενοι, αυθαίρετα και κατά παράβαση του άρθρου 40 του νόμου 4772/2021 που ήλθε να ερμηνεύσει τις διατάξεις σύμφωνα με τις απανωτές δικαστικές τους νίκες, πληροφορούνται ότι δεν ανήκουν σε αυτούς που θα πληρωθούν. Εξαιρούνται από τις καταβολές !!!.

Επανειλημμένα ζήτησαν από τους ειδικούς διαχειριστές να τους ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους και γιατί τους εξαιρούν και αυτοί αρνούνται να απαντήσουν.

Δεν αρνούνται μόνο να τους πληρώσουν, αρνούνται και να τους απαντήσουν για τις αποζημιώσεις τους κερδισμένες σε όλα τα δικαστήρια και επικυρωμένες από το νόμο.

Η αλήθεια λοιπόν ονομάζεται: ΧΑΟΣ.

ΧΑΟΣ με τις επιλεκτικές καταβολές

ΧΑΟΣ με την αυθαίρετη και παράνομη συμπεριφορά των ειδικών διαχειριστών να τους εξαιρούν από τις καταβολές που γίνονται σε όλους τους άλλους.

Αυτή είναι η πλήρης και μοναδική αλήθεια και όχι τα “φληναφήματα” που διαβάζουμε από δω και από κει.

Η Κυβέρνηση, η Δικαιοσύνη, τα Πολιτικά Κόμματα, η Βουλή που σύσσωμη ψήφισε το νόμο καλούνται, έχουν την υποχρέωση, να παρέμβουν κατά των ειδικών διαχειριστών που αυθαιρετούν. Το να παραβιάζεται ένας νόμος που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες από την Βουλή, δεν τιμά κανένα κράτος που θέλει να ονομάζεται ευνομούμενο και κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Αν το κράτος δεν μπορεί να επιβάλει την εφαρμογή των νόμων που ψήφισε επειδή ετσιθελικά τον καταργούν 2-3 μη θεσμικοί, να παύσει να αποκαλείται κράτος.

Δράση Προάσπισης Εργασιακών Δικαιωμάτων Εργαζομένων ΔΟΛ

πηγή