ΕΑΜΕ ΕΤΕ ΔΕΗ: «Στο ίδιο έργο θεατές»

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΑΜΕ ΕΤΕ ΔΕΗ: «Στο ίδιο έργο θεατές»

20/01/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Στο ίδιο έργο θεατές»

Εξακολουθούμε να είμαστε αποδέκτες καταγγελιών, δυστυχώς για άλλη μία φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, όσον αφορά τον διευθυντή του Συγκροτήματος Αχελώου. Αυτή τη φορά τα θέματα αφορούν αποκλειστικά το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

1.Οι προμήθειες υλικών και οι αναθέσεις έργων που γίνονται σωρηδόν και σε μεγάλες ποσότητες, όταν γίνονται απευθείας, καταλήγουν πάντα στα ίδια πρόσωπα. Είναι άξιο απορίας πώς τυγχάνει να έχουν πάντοτε τους ίδιους αποδέκτες.

2.Η απογραφή υλικών που έγινε για το έτος 2020 κόστισε πάνω από 15.000 ευρώ γιατί για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αυτήν ιδιώτες με το πρόσχημα έλλειψης προσωπικού. Ωστόσο η απογραφή πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο από συναδέλφους και η παρουσία των ιδιωτών ήταν περιττή.

3.Τα δρομολόγια που αφορούν τη μεταφορά προσωπικού βάρδιας και φυλακών ΥΗΣ Καστρακίου και ΥΗΣ Στράτου ενώ καλύπτονται από τους υπάρχοντες συναδέλφους οδηγούς εν τούτοις αυτοί αγνοούνται και στη θέση τους έχουν εισχωρήσει ιδιώτες, με αποτέλεσμα η υπηρεσία να υπερχρεώνεται.

Καλούμε τη διοίκηση να εξετάσει τις καταγγελίες για την ορθότητά τους ή μη και να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα.

Όπως καταλαβαίνετε, απ’ την πλευρά μας σε περίπτωση επαλήθευσης των καταγγελιών, κρίνοντας από την στάση που έχει κρατήσει ο συγκεκριμένος εντολοδόχος της επιχείρησης, λειτουργώντας σε καθεστώς «Κράτος εν Κράτει», ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή του καθώς και όσων των καλύπτουν και να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα για τέτοιες περιπτώσεις.

Πάντως το γνωμικό ‘ Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά’ από ελάχιστες έως μηδενικές φορές έχει αποδειχθεί λανθασμένο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΑΜΕ ΕΤΕ ΔΕΗ