Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών με προσαγωγές φεμινιστριών στο Σύνταγμα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών με προσαγωγές φεμινιστριών στο Σύνταγμα
Η συγκέντρωση των γυναικών που θέλησαν να διοργανώσουν στο Σύνταγμα για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που εορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας!

Κατά τη συγκέντρωση,  οι αστυνομικοί προχώρησαν σε  εννέα προσαγωγές γυναικών. Με πρόσχημα την παραβίαση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού εννέα φεμινίστριες δέχτηκαν επίθεση απλά γιατί κρατούσαν ένα πανό.

Η ενέργεια αυτή δεν γίνεται προφανώς για υγειονομικούς λόγους ούτε για την προστασία της υγείας μας. Η ΝΔ, με πρόσχημα την πανδημία επιχειρεί την περιστολή των κοινωνικών και πολιτικών ελευθεριών, όντας δυσανεκτική στη Δημοκρατία.

Photo Εξωφύλλου: Προσαγωγές από την Ελληνική Αστυνομία, γυναικών από την διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ