ΤΕΧΝΙΚΟΙ ALPHΑ:Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο σταθμό αποτελούν οδηγό για το ζοφερό μέλλον που περιμένει όλους τους συναδέλφους

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΕΧΝΙΚΟΙ ALPHΑ:Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο σταθμό αποτελούν οδηγό για το ζοφερό μέλλον που περιμένει όλους τους συναδέλφους

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ALPHΑ

Στη σημερινή μας συνέλευση(10/8) αποφασίσαμε ομόφωνα να μην αφήσουμε την αυθαιρεσία της εργοδοσίας να μείνει αναπάντητη.

Είναι φανερό ότι οι 38 απολύσεις δεν ήταν αρκετές, έτσι η διοίκηση του σταθμού σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις που της δίνουν όλα τα εργαλεία που χρειάζεται συνεχίζει ν’ απολύει συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων με απαράδεκτους τρόπους μάλιστα θίγοντας την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό των εργαζόμενων.

Αποφασίσαμε να μη μείνουμε απαθείς σε αυτή τη λαίλαπα που σαρώνει τα εργασιακά μας δικαιώματα και προειδοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση ότι στην επόμενη απόλυση τεχνικού θα υπάρξει δυναμική κινητοποίηση των συναδέλφων.

Δε θα ανεχθούμε περαιτέρω συρρίκνωση του κλάδου μας και πετσόκομμα των δικαιωμάτων μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να υπερασπιστούμε όλοι σαν μια γροθιά το δίκιο μας.

Καλούμε και όλους τους συναδέλφους των υπόλοιπων καναλιών σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη. Ο αγώνας αυτός μας αφορά όλους άμεσα.
Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στο σταθμό αποτελούν οδηγό για το ζοφερό
μέλλον που περιμένει όλους τους συναδέλφους σε όλους τους σταθμούς αν δεν αντιδράσουμε μαζικά με ενότητα και αλληλεγγύη. 

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ALPHA