Συνάντηση της ΠΟΕΕΤ με Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας για τα προβλήματα που έχουν προκύψει…

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνάντηση της ΠΟΕΕΤ με Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας για τα προβλήματα που έχουν προκύψει…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

31.07.2020

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κα. Στρατινάκη και συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει:

Αναλυτικότερα:

Για τον Επισιτισμό όσοι συνάδελφοι είναι εκτός ρύθμισης και έστειλαν τα στοιχεία τους στο mail της Ομοσπονδίας τα στοιχεία τους, τα καταθέσαμε ώστε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ να προχωρήσει σε διασταύρωση και να πληρωθούν ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ελπίζουμε να καταλάβουνε επιτέλους το λάθος τους εκεί στον ΟΑΕΔ και να πληρώσουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!

Το πιο τραγικό όμως είναι πως ο ΟΑΕΔ δια στόματος του κ. Πρωτοψάλτη ζητά από τα συνδικάτα να συλλέξουν τα στοιχεία αυτών που είναι εκτός ρύθμισης!

Για τον Τουρισμό:

Παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες πως πολλοί συνάδελφοι ενώ έκαναν μονομερώς την αίτηση για τα 534€ (αποζημίωση ειδικού σκοπού) το σύστημα τους πετάει έξω όλους γιατί έχουν κάνει κάποια νόμιμα μεροκάματα μέσα στον χειμώνα, είτε γιατί εμφανίζονται στο σύστημα να έχουν ένσημα τον Ιούνιο.

Στην συνάντηση με την κα. Στρατινάκη λύθηκε το πρόβλημα με αυτούς που είτε είχαν απολυθεί, είτε είχαν οικειοθελή αποχώρηση από 1 – 20 Μαρτίου. Και σ’ αυτή την περίπτωση μας ζητήθηκαν στοιχεία εργαζομένων τα οποία τα παραδώσαμε σήμερα!

Σε κάθε περίπτωση η Διοίκηση της Ομοσπονδίας δεν θα σταματήσει τον αγώνα για την κάλυψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Κάνουμε έκκληση στον ίδιο τον κ. Πρωθυπουργό επιτέλους να άρει τους όρους και τις προϋποθέσεις και να επιδοτηθούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.