Οι εργαζόμενοι καίγονται και ο Κιουτσούκης μετράει κουκιά ….

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι εργαζόμενοι καίγονται και ο Κιουτσούκης μετράει κουκιά ….

Διαβάζουμε άρθρο στο blog εργαζομένων μηχανοδηγώνΤο στέκι της έλξης:

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στην τεχνική βάση αρχίζουν να διαπιστώνουν τις αλήθειες γύρω από την ΣΣΕ που ισχύει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ο εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ Κιουτσουκης έχοντας- μόλις χτες -υπογράψει ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ αυξήσεις για τους εργαζόμενους στην χώρα για το 2020, αρχίζει να μετράει κουκιά προσπαθώντας να αποφύγει τις επί της ουσίας απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που διαμορφώνουν οι συνάδελφοι μετά την ενημέρωση που λαμβάνουν από τα 2 Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στην τεχνική βάση αρχίζουν να διαπιστώνουν τις αλήθειες γύρω από την ΣΣΕ που ισχύει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ο εργατοπατέρας της ΓΣΕΕΚιουτσουκης έχοντας- μόλις χτες -υπογράψει ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ αυξήσεις για τους εργαζόμενους στην χώρα για το 2020, αρχίζει να μετράει κουκιά προσπαθώντας να αποφύγει τις επί της ουσίας απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που διαμορφώνουν οι συνάδελφοι μετά την ενημέρωση που λαμβάνουν από τα 2 Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

  • Γιατί σήμερα εργατοπατέρα Κιουτσούκη  κανείς λόγο για νέο επιχειρησιακό Σωματείο όταν μέχρι χτες έλεγες δημόσια ότι η ΠΟΣ έχει το δικαίωμα και θα υπογράψει ΣΣΕ για τους τεχνίτες; 
  • 6 μήνες «τα καλύτερα έρχονται»  αναφέρεις στα social media και οι εργαζόμενοι δεν έχουν δει ΤΙΠΟΤΑ από τις μεθοδεύσεις που ακολουθήσατε,ΕΣΥ,ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΑΣΚ) και ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ(ΔΕΣΚ) σε αγαστή συνεργασία!
  • Τόσο αγαστή που η ΔΕΣΚ έχει καταντήσει φερέφωνο της ΔΑΚΕ. «Τσόντα» της ΔΑΚΕ για την ακρίβεια η παράταξη που στον σιδηρόδρομο θέλει να πείσει ότι έχει σχέση με το ΚΚΕ ή το ΠΑΜΕ. «Τσόντα» κανονική,που αναπαράγει παντού δηλώσεις σου!
  • Αλήθεια από πότε εργατοπατέρα Κιουτσούκη μιλάς στο όνομα των 570 εργαζομένων στην τεχνική βάση; Έχεις μήπως γνωρίσει κανένα από τους νέους εργαζόμενους & σου έχουν δώσει το  δικαίωμα να τους εκπροσωπείς;

Συμπέρασμα
Το σημερινό μήνυμα του αδούλευτου εργατοπατέρα Κιουτσούκη, του διορισμένου από την δικαιοσύνη μεγαλοσυνδικαλιστή της ΓΣΕΕ, αποδεικνύει όσα έγραψε το στέκι από τον περασμένο Ιούλιο.Μετρώντας νούμερα, περί της δύναμης των Σωματείων,  οι πράσινοι-μπλε εργατοπατέρες της ΠΟΣ, οι γιαλαντζί κομμουνιστές της ΔΕΣΚ,οι γραφικοί πουλημένοι (πούλησε τις υπερωρίες στο ΣΕΠΕ μέσω της ΣΥΠΕ ο γραφικός & υπάρχουν ντοκουμέντα που θα βγουν εν καιρό για αυτό που έκανε) και ο Νικόλας ο αδούλευτος,ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι  για το μόνο που ενδιαφέρονταν & καίγονται  είναι και ήταν οι καρέκλες και τα κουκιά.Νομίζουν ότι η δυναμική των Σωματείων προκύπτει αποκλειστικά από το πόσους αυτά εκπροσωπούν!Επειδή η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαπιστώνοντας & εκμεταλλευόμενη την αδυναμία τους να οργανώσουν έναν αγώνα,τους διέσυρε 7 μήνες τώρα αναγκάζοντας τους να προσφύγουν στον ΟΜΕΔ, όπου και εκεί απέτυχαν, νομίζουν ότι αν κάνουν ένα νέο Σωματείο θα αποκτήσουν κάποια επιπλέον δύναμη με μαγικό τρόπο!
Και να οι αριθμοί του πόσους …ΘΑ εκπροσωπούν τα συνδικαλιστικά απολειφάδια! Ούτε εκλογές δεν κάνανε ακόμα,ούτε καταστατικό δεν παρουσιάζουν και άρχισαν τα νούμερα λες και οι εργαζόμενοι είναι πρόβατα τους.
Εμείς ρωτάμε το απλό:
Αφού εργατοπατέρα Κιουτσούκη σας εμπιστεύονται -όπως λέτε- οι εργαζόμενοι γιατί  δεν αποδέχεστε την εγγραφή  στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ & να γίνουν κατόπιν εκλογές και να ανατρέψετε τους ….εργοδοτικούς. Φοβούνται τις εκλογές τα ….παλικάρια; Φοβάται ο Κιουτσούκης την κρίση των συναδέλφων;Γιατί καλείτε τους εργαζόμενους να βάζουν το χέρι στην τσέπη για 2 Σωματεία πληρώνοντας 2 συνδρομές το μήνα. Μια στο επιχειρησιακό και μια στα…κλαδικά.Πόσους συνδικαλιστές & πόσα Σωματεία θα συντηρούν;Γιατί μέχρι χτες τους καλούσατε να οργανωθούν στα Σωματεία και την ΠΟΣ και τώρα τους λέτε ελάτε να φτιάξουμε …καινούργιο Σωματείο;Τα καλύτερα έρχονται όντως εργατοπατέρα Κιουτσούκη.Κανείς δεν σε υπολογίζει σοβαρά ακόμα και αν άλλαξε η πολιτική εξουσία 7 μήνες τώρα & νόμιζες ότι θα “ψηλώσεις”.Συνδικαλιστικός περίγελος που υπογράφει 0+0 αυξήσεις, η χαρά του ΣΕΒ.Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά λέει ο θυμόσοφος λαός και η αλήθεια είναι ότι διακρίνουμε μια έλλειψη ψυχραιμίας τελευταία.Λογικό φαντάζει, αφού απέτυχες παντού. Τα γεγονότα μιλάνε.Μόλις χτες υπέγραψε 0+0=0 για εκατομμύρια εργαζόμενους στην χώρα

ΑΥΤΟΣ που κατήγγειλε ως κακή την ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ που δίνει τόσο μεγάλες αυξήσεις που την αναγκάζει να προτείνει  πλαφόν στα 100 ευρώ αύξησης(+ οικογενειακά).

ΠΗΓΗ: Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών
ΥΓ Τα καλύτερα έρχονται από Ιταλία μεριά.