Ο κατήφορος της ηγεσίας της Διεύθυνσης Προσωπικού συνεχίζεται…

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο κατήφορος της ηγεσίας της Διεύθυνσης Προσωπικού συνεχίζεται…

Από ανάρτηση στο facebook του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς:

Ο κατήφορος της ηγεσίας της Διεύθυνσης Προσωπικού συνεχίζεται χωρίς τέλος με την αποκάλυψη για οδηγίες που δόθηκαν στους Διευθυντές καταστημάτων προκειμένου να αντιμετωπίσουν …όχι κουκουλοφόρους, …όχι εγκληματίες αλλά εκπροσώπους των εργαζομένων. Αντί λοιπόν να έχουν ως στόχο να ενώσουν τους εργαζόμενους, προσπαθούν να τους διχάσουν και να βάλουν τους Διευθυντές των καταστημάτων να αντιπαρατεθούν με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων. Τους στέλνει με email οδηγία να καταδιδουν συναδέλφους τους και τους “ανοίγουν φάκελο” ξυπνώντας σε όλους εμάς μαύρες σελίδες της ιστορίας αυτού του τόπου.

Κύριοι της ΔΑΔ, οι Διευθυντές είναι σάρκα από τη σάρκα μας, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη των στόχων, είναι οι συνάδελφοι μας που καλούνται να διαχειριστούν καθημερινά την υπέρμετρη πίεση για την στοχοθεσία και δεν πρόκειται να ανεχθούν να τους φορέσετε την κουκούλα του καταδοτη που τους ζητάτε σε μια παράνομη διαδικασία που δεν έχει προηγούμενο στον τραπεζικό κλάδο.

Η Διεύθυνση Προσωπικού της Τράπεζας φαίνεται πια ξεκάθαρα πως έχει χάσει τον έλεγχο. Κάνει σπασμωδικές κινήσεις διότι δεν μπορεί ν’ αντέξει ότι:

▪︎οι συνάδελφοι στην Τράπεζα Πειραιώς έχουν ωράριο μετά από αγώνες και θυσίες,
▪︎ εμπιστεύονται κάποιους Συλλόγους που είναι δίπλα τους και συμπορεύονται μαζί σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά
▪︎ο εργοδοτικός συνδικαλισμός, το τελευταίο τους στήριγμα, καταρρέει καθημερινά
▪︎οι απειλές και η τρομοκρατία που βίωσαν οι εκατοντάδες συνάδελφοι μας στο πρώην RBU έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στην Τράπεζα Πειραιώς που επιτείνεται με την καθυστέρηση στην τοποθέτηση των συναδέλφων που αποφάσισαν να παραμείνουν στην Τράπεζα

Μια Διοίκηση που δεν τιμά την υπογραφή της χάνει την αξιοπιστία στα μάτια του συνόλου των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς.

Όσον αφορά τη στάση του Συλλόγου μας, τους ξεκαθαρίζουμε ότι θα προστατεύσουμε την τιμή και την αξιοπρέπεια αυτού του Οργανισμού, θα προασπίσουμε τη Δημοκρατία και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των συναδέλφων μας.