Για τον Αντώνη της Ν.Δ-

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Για τον Αντώνη της Ν.Δ-

Ανακοίνωση                                                                                                   15/12/2018

Για τον Αντώνη της Ν.Δ.

Την περασμένη Παρασκευή ακούσαμε το δίδυμο Αντώνη Πανούτσου, Μάκη Προβατά στον ραδιοσταθμό «Athens Voice 102.5» να αναφέρονται στην υπόθεση του «Βήμα fm» και στις ευθύνες του τελευταίου ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με το κλείσιμό του.

Ο Προβατάς αυτοπροσδιορίστηκε ως «Ρομπέν των Δασών του Βήμα fm» ο οποίος, με την εμφάνιση Μαρινάκη, προσπάθησε να πάρουν τα οφειλόμενα οι εργαζόμενοι των 400€ του ραδιοσταθμού γιατί οι τεχνικοί είχαν διασφαλίσει, όπως είπε, τα δεδουλευμένα τους. Για τον ρόλο όμως του συγκεκριμένου στην υπόθεση του «Βήμα fm» θα αναφερθούμε εκτενώς σε άλλη ευκαιρία.

Ο Πανούτσος προσπάθησε να απαλλάξει από τις ευθύνες του τον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας, λίγο πολύ, πως ο σταθμός δεν ανήκε σε αυτόν και άρα δεν έχει καμία ευθύνη για το κλείσιμό του. Είπε πως υπεύθυνος ήταν ο Ψυχάρης και μάλιστα φάνηκε να γνωρίζει πράγματα σχετικά με την καθημερινότητα του «Βήμα fm» λέγοντας πως ο υιός Ψυχάρη ήταν αυτός που περιδιάβαινε τις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού ως ιδιοκτήτης.

Η στάση Πανούτσου  δημιουργεί μεγαλύτερη εντύπωση από την στιγμή που είναι υποψήφιος με το κόμμα της Ν.Δ., της οποίας, ο σημερινός αρχηγός έχει συγγενικούς δεσμούς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάποιος κακοπροαίρετος, από αυτούς που δεν παίρνουν  στα σοβαρά τις επιθέσεις του Δ.Ο.Μ. στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα σχημάτιζε την άποψη ότι ο Αντώνης διεκδικεί χρηματοδότηση και επενδύει στις προσδοκίες Μαρινάκη για αλλαγή Κυβέρνησης, την απαλλαγή από τις εμπλοκές του με την Δικαιοσύνη αλλά και την ολοκλήρωση του απολύτου ελέγχου  στα Μ.Μ.Ε.

Γνωρίζοντας ότι ο Αντώνης είναι υπέρ της Φιλελεύθερης Οικονομίας και της Υγιούς Επιχειρηματικότητας με στόχο την επένδυση στην παραγωγή και όχι τις πελατειακές σχέσεις, τον ενημερώνουμε τα εξής :

Σαφώς ο Ψυχάρης δεν είναι άμοιρος ευθυνών! Όμως η «ALTER EGO ΜΜΕ Α.Ε.» που ανήκει 100% στον Μαρινάκη απέκτησε από τις 10/8/2017 το 99,75% των μετοχών της «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑ FM Α.Ε.». Αμέσως μετά δήλωσε στο Ε.Σ.Ρ. την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης του ραδιοσταθμού «Βήμα fm». Εδώ παύει και η «εποχή Ψυχάρη» στον «Βήμα fm».

Η «ALTER EGO ΜΜΕ Α.Ε.» παρουσιάστηκε 3 συνολικά φορές στο Υπουργείο Εργασίας όπου δήλωσε πως δεν αναλαμβάνει τη διοίκηση του ραδιοσταθμού «Βήμα fm» γιατί έχει οφειλές πάνω από 5.000.000€ και πως θα την οδηγήσει σε πτώχευση! Επίσης ο εκπρόσωπός της εταιρείας δήλωσε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με τη λειτουργία ραδιοσταθμού γι΄αυτό δεν μπορεί να «απορροφήσει» τους τεχνικούς. Την ίδια στιγμή βέβαια, σε διάφορα δικόγραφα, αναφέρεται πως τα σήματα του «Βήμα fm» είναι κατοχυρωμένα στην  «ALTER EGO ΜΜΕ Α.Ε.». Συγχρόνως η πρόσφατη αλλαγή καταστατικού της εταιρείας ορίζει ρητά πως μεταξύ των δραστηριοτήτων της  είναι και η λειτουργία ραδιοσταθμού, εν αντιθέσει προς τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Η «ALTER EGO ΜΜΕ Α.Ε.» προσπαθεί να πτωχεύσει εδώ και ένα χρόνο την εταιρεία του «Βήμα fm» για χρέη ύψους 350.000€ προς το Δημόσιο και άλλα τόσα προς τους εναπομείναντες εργαζόμενους. Που είναι άραγε τα 5.000.000€ που υποτίθεται πως χρωστούσε;

Αυτά τα ολίγα για την επαίσχυντη δράση Μαρινάκη σχετικά με το «Βήμα fm». Είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, με ένα αρχείο που αριθμεί πάνω από 250 έγγραφα, για το θέμα. Να ξέρει ο Βαγγέλης πως θα μας βρίσκει πάντα μπροστά του μέχρι να εκπληρώσει το σύνολο των οφειλών του προς τους εργαζόμενους του «Βήμα fm».

Το Διοικητικό Συμβούλιο.