6ήμερη Απεργία στα Ελληνικά Πετρέλαια στη Θεσσαλονίκη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 6ήμερη Απεργία στα Ελληνικά Πετρέλαια στη Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6ΗΜΕΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνάδελφοι, φισσες.
Το Σωματείο μας και οι εργαζόμενοι κλιμακώνουμε τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις μας για την τελική και οριστική επίλυση των αιτημάτων μας.
Το σωματείο μας αποφάσισε στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της ΒΕΘ, 6ήμερη απεργία, από την Παρασκευή 14/09 μέχρι και την Τετάρτη 19/09. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και «ζεσταίνουμε τις μηχανές» και στην Αθήνα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13/09/2018 το Σωματείο μας θα παρευρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντησή μας στο Υπουργείο Ενέργειας με τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη.
Αναμένουμε αύριο από τον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη, να δείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον για τα δίκαια αιτήματα μας και να εφαρμόσει φιλολαϊκή πολιτική απέναντί μας .
Προς ενημέρωσή σας, η επικείμενη τριμερής συνάντηση μεταξύ του Σωματείου μας , ΕΛΠΕ και εργολάβου Χατζηγεωργίου , στο Υπουργείο Εργασίας, αναβάλλεται για μετά τις 19.09.2018, λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων.
Δεν υπάρχει μέση οδός στην εκμετάλλευση του εργαζόμενου. Εφαρμογή του νόμου τώρα. Τέλος στην εθελοτυφλία. Το δίκαιο αίτημά μας για αξιοπρεπή και ασφαλή εργασία, είναι πάνω από κάθε εργοδοτικό και εταιρικό συμφέρον, πάνω από κάθε λογάριθμο και οικονομικό αποτέλεσμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΒΕΘ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7:00