EKA : Συμπαράσταση στους εργαζόμενους τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο EKA : Συμπαράσταση στους εργαζόμενους τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (Ε.Α.Σ.) και απαιτεί λύσεις από τα συναρμόδια υπουργεία.

Οι εργαζόμενοι στα Ε.Α.Σ. παραμένουν για μια ακόμα φορά απλήρωτοι χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά της Διοίκησης για καταβολή των δεδουλευμένων, με ό,τι αυτό σημαίνει για τις ατομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις και ανάγκες.

Τα Ε.Α.Σ. αδυνατούν λόγω έλλειψης ρευστότητας να υλοποιήσουν υπογεγραμμένες παραγγελίες και η έλλειψη πολιτικής βούλησης οδηγεί την εταιρεία σε ένα ντόμινο αποδιοργάνωσης, παρακμής και συρρίκνωσης, αντί της ανάπτυξης, των επενδύσεων και των προσλήψεων που είναι τα ζητούμενα και τα διεκδικούμενα από τους εργαζόμενους.

Συμπαραστεκόμαστε στην απόφαση των Σωματείων & του Συμβουλίου Εργαζομένων Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)-Υμηττού-Αιγίου-Λαυρίου-Μάνδρας-Ελευσίνας-ΣΕΕΛΛΑΣ για κινητοποιήσεις τη Δευτέρα και Τρίτη 23 και 24 Ιουλίου 2018 με αποκλεισμό της Διοίκησης των Διευθύνσεων των εργοστασίων και της Κεντρικής, καθώς και την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2018 με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο ΥΠΟΙΚ και το Μέγαρο Μαξίμου.