Παρέμβαση στο Public Συντάγματος για την καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους από Public Καλαμάτας & Πάτρας, που δικαιώθηκαν και δικαστικά

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρέμβαση στο Public Συντάγματος για την καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους από Public Καλαμάτας & Πάτρας, που δικαιώθηκαν και δικαστικά
Το απόγευμα της Τρίτης 5/12/17 ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής προχωρήσαμε σε μαζική παρέμβαση στο κατάστημα της Public στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο του αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους από Public Καλαμάτας και Πάτρας, που δικαιώθηκαν και δικαστικά. Για πάνω από μια ώρα σταθήκαμε στις δυο εισόδους του καταστήματος μοιράζοντας εκατοντάδες ενημερωτικά κείμενα σε όσους εισέρχονταν, εξέρχονταν ή περνούσαν έξω από αυτό. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εξόρμηση και μέσα στο κατάστημα για τη σχετική ενημέρωση των συναδέλφων μας.
 
Στην παρέμβασή μας αυτή είχαμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας και 2 από τους δικαιωμένους πρώην εργαζόμενους των Multirama-Public Καλαμάτας, που ταξίδεψαν αυθημερόν, για να συμμετάσχουν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης η δικηγόρος τους έλαβε ενημέρωση από το νομικό τμήμα της εργοδοσίας ότι θα καταβάλλονταν άμεσα ένα μέρος των δεδουλευμένων (αυτό που οριζόταν ως άμεσα εκτελεστό) και ότι θα συνεχιζόταν η διαπραγμάτευση για το υπόλοιπο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εργοδοσία δε θα προχωρούσε σε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.
 
Παράλληλα, κι ενώ η παρέμβαση βρισκόταν σε εξέλιξη, σε τηλεφωνική κρούση που μας έγινε από τον διευθυντή προσωπικού των Public έγινε και πάλι σαφές από την πλευρά του Συλλόγου μας ότι θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας και τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης μέχρι να αποδοθεί το σύνολο των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.
 
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΤΑ PUBLIC.
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
 
Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής