Συμμαχία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμαχία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ
18.06.18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Συμμαχία μέσα από την στήριξη των εργαζομένων  εδραιώνεται πλέον ως η μεγάλη προοδευτική παράταξη στην ΕΥΔΑΠ. Η Συμμαχία στον 1ο χρόνο παρουσίας της στα συνδικαλιστικά δρώμενα της ΕΥΔΑΠ κατάφερε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ.
Η στάση μας  αυτή, επιβραβεύεται μέσα από την ψήφο των εργαζομένων.
Η Συμμαχία στις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου Επιστημονικού ΕΥΔΑΠ με συμμετοχή 92 % και του Συλλόγου Μηχανικών ΠΕ & ΤΕ ΕΥΔΑΠ  με συμμετοχή 91 %, αναδείχθηκε σε   1η δύναμη καταλαμβάνοντας  ποσοστά σε ψήφους  41 % και 33 % επί των εγκύρων αντίστοιχα. Τα ψηφοδέλτια της Συμμαχίας απαρτίζονταν από συναδέλφους που διαθέτουν ήθος, αξιοπιστία και κρίνονται επιτυχώς καθημερινά για την αγωνιστικότητα τους. Τα παραπάνω θετικά αποτελέσματα ήταν για εμάς  το επιστέγασμα ενός δίκαιου και έντιμου αγώνα που δόθηκε με επιχειρήματα και θέσεις για την πορεία της ΕΥΔΑΠ και τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων.
Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες των δύο συλλόγων και ειδικότερα όλους εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους. Δεσμευόμαστε ότι με ευθύνη και συνέπεια θα τιμήσουμε την στήριξη των συναδέλφων μας και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ