ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ

 

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

 

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, στην πρώτη του συνεδρίαση μετά την ολοκλήρωση των πρόσφατων αρχαιρεσιών, συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

 

Πρόεδρος:                                    Μπεμπένης Εμμανουήλ

 

Γεν. Γραμματέας:                        Γοίλιας Ισίδωρος

 

Αντιπρόεδρος:                             Αμπάτης Διονύσιος

 

Ταμίας:                                        Κίτσου Χριστιάννα

 

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας:          Βιδάλης Ιωάννης

 

Σύμβουλοι:                                   Μυλωνάς Γεώργιος

 

Νικολάου Μαρίνα

 

Δημητρακοπούλου Ευτυχία

 

Σκοτειδάκης Κωνσταντίνος

 

Τσαγδή Χριστίνα

 

Μπουρνουσούζης Ευάγγελος

 

Για ακόμη μία φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους για τη συνεχή στήριξη και τη μεγάλη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη των νέων οργάνων εκπροσώπησης του Συλλόγου μας.

 

Πλησιάζοντας τα 2.600 εγγεγραμμένα μέλη – και έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση των συναδέλφων ως ο διεκδικητικός πόλος στην Τράπεζα Πειραιώς – παρά την πρόσφατη μεσολάβηση ενός ακόμη προγράμματος αποχώρησης, και με σταθερά αυξητικές τάσεις, παρά τη διαρκή συρρίκνωση του κλάδου, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι με την ίδια δυναμική και τις ίδιες αρχές θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, επιδιώκοντας σταθερά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης, με την οποία μας περιβάλλετε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Διεκδικώντας σταθερά:

 

  • §  την αποτελεσματική διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

    §  την ένταξη του συνόλου του προσωπικού στις προστατευτικές και κανονιστικές διατάξεις του Οργανισμού Προσωπικού της Τράπεζας Πειραιώς.

    §  την προστασία του νομίμου ωραρίου εργασίαςκαι την αποζημίωση κάθε πρόσθετης παρεχόμενης εργασίας (υπερεργασία, υπερωρία) κατ’ εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.

    §  την πλήρη διασφάλιση των μισθολογικών απολαβών των συναδέλφων, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους.

    §  ΑΥΞΗΣΕΙΣ και αποκατάσταση των εισοδηματικών απωλειών της προηγούμενης περιόδου.

    §  θεσμοθέτηση συγκεκριμένων επιδομάτων για θέσεις του Δικτύου, που αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την Τράπεζα.

    §  την ουσιαστική προστασία της μητρότητας και των υπολοίπων ρυθμίσεων των κλαδικών συμβάσεων, που καλύπτουν τα δικαιώματα συνολικά των εργαζόμενων – γονέων.

    §  την ένταξη των συναδέλφων, που μέχρι στιγμής δεν υπάγονται, σε Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα (αφορά εργαζόμενους από την πρ. Αγροτική, πρ. Marfin, πρ. Γενική, πρ. Millenium, πρ. Πανελλήνια).

    §  την κατοχύρωση ενός πραγματικού ομαδικού Ασφαλιστηρίου Προγράμματος Υγείας, προσαρμοσμένου στις ανάγκες των εργαζομένων και των προστατευόμενων μελών.

    §  την προστασία των εργαζομένων από την εκδήλωση σε βάρος τους αντιεπαγγελματικών συμπεριφορών, που υποσκάπτουν την προσωπικότητα και την επαγγελματική τους υπόσταση.

    §  τη συνεχή αναβάθμιση των μέτρων στα θέματα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας.

    §  τη βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη, που απορρέει από τις διατάξεις του Οργανισμού Προσωπικού της Τράπεζας Πειραιώς, και η οποία οφείλει να εφαρμοστεί.

    §  πραγματικές ρυθμίσεις στην αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων (staff) των συναδέλφων, κατ’ εφαρμογή της τελευταίας κλαδικής ΣΣΕ (λύσεις τύπου «splitbalance»).

    §  έναν πραγματικό Κανονισμό Αξιολόγησης, που δεν θα εισάγει από το παράθυρο την ατομική στοχοθεσία.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψηφίους για τη συμμετοχή και στήριξή τους, τους συναδέλφους που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στα κατά τόπους καταστήματα και υπηρεσίες και, τέλος, τους συναδέλφους των Εφορευτικών Επιτροπών, οι οποίοι έφεραν εις πέρας επιτυχώς μια δύσκολη και επίπονη εκλογική διαδικασία.

 

Συνεχίζουμε…

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλ. του Συλλόγου   216 4001691 – 3 (εσ. 81691 – 3), 216 4001974 (εσ. 81974), 210 3288141 (εσ. 28141) & 216 9001245 & 216 4001398 (εσ. 81398).

 

Με  συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

                                                                                                    Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

 

                                                                                                     Μπεμπένης  Εμμανουήλ                              Γοίλιας Ισίδωρος