ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

Συνάδελφοι,

Δημοσιεύθηκε πριν από λίγο η απόφαση 2724/2018 του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών με την οποία επικυρώθηκε τελεσίδικα η πρωτόδικη απόφαση 2258/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την ακύρωση της τροποποίησης του καταστατικού του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ του 2015. Να θυμίσουμε ότι την ανακοπή κατά της τροποποίησης του καταστατικού του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ είχαν ασκήσει μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην Εθνοκάρτας, ενώ παρέμβαση στη δίκη άσκησε η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και μέλη της.

 

Συνάδελφοι,

Με τη συγκεκριμένη μείζονος σημασίας απόφαση ακυρώνεται τελεσίδικα η τροποποίηση του καταστατικού του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται.

Οι συντονισμένες ενέργειες της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από κοινού με το Σύλλογο Συνταξιούχων πρώην Εθνοκάρτας επέφεραν σημαντικά αποτελέσματα, διαμορφώνοντας πλέον νέο τοπίο στην επικουρική μας ασφάλιση.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, θα κινηθούμε άμεσα και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες και με αίσθημα ευθύνης θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση της μοναδικής προοπτικής διάσωσης και διασφάλισης της επικουρικής μας σύνταξης με την υπαγωγή μας στο ΕΤΕΑΕΠ – που είναι και η πάγια και διαχρονική θέση της ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Επιπλέον ανοίγει ο δρόμος για έναν αδιάβλητο έλεγχο της περιόδου απαξίωσης του ταμείου και αναζήτησης ευθυνών όσων ενδεχομένως με τις πράξεις και τις ενέργειές τους ζημίωσαν τα συμφέροντα του ταμείου και κατά συνέπεια των ασφαλισμένων μελών του.

Σας καλούμε όλους, συνταξιούχους και εργαζόμενους, σε ετοιμότητα και εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσουμε τα ασφαλιστικά μας συμφέροντα και με πρωτοπόρα την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ να υλοποιήσουμε τη μοναδική προοπτική για την επικουρική μας σύνταξη, για την οποία έχουμε δεσμευθεί εδώ και χρόνια.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                   Ο Γ. Γραμματέας

Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ      Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ