Κινητοποίηση από την Πανελληνία Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος την Τετάρτη 25 Απριλίου & ώρα 13:30 στο Υπουργείο Παιδείας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κινητοποίηση από την Πανελληνία Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος την Τετάρτη 25 Απριλίου & ώρα 13:30 στο Υπουργείο Παιδείας

Την Δευτέρα 23/4 πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Πολιτισμού.

 

φωτογραφίες και video με δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού κας Λυδίας Κονιόρδου για το θέμα από τη χθεσινή κινητοποίηση, της Δευτέρας 23 Απριλίου,  στο Υπουργείο Πολιτισμού.

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος καλεί όλους τους συναδέλφους, καλλιτέχνες σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 13:30 έξω από το Υπουργείο Παιδείας –  Ανδρέα Παπανδρέου 37  Μαρούσι (Σταθμός Ηλεκτρικού Νερατσιώτισσα).

Η διαμαρτυρία  αφορά το θέμα της Ισοτιμίας των Πτυχίων. «Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την ανεξήγητη ολιγωρία που δείχνουν τα συναρμόδια Υπουργεία ως προς την υλοποίηση του Νόμου που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Βουλή των Ελλήνων.

Θεωρούμε το γεγονός αυτό απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό. Ως εκ τούτου μας δημιουργούνται μεγάλα και εύλογα ερωτηματικά και απαιτούμε την άμεση υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ.»