Σκοτώθηκε σε τροχαίο 17χρονος ντελιβεράς – Ήταν μαθητής του ΕΠΑΛ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σκοτώθηκε σε τροχαίο 17χρονος ντελιβεράς – Ήταν μαθητής του ΕΠΑΛ

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στον Ωρωπό, καθώς το βράδυ του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, ένας 17χρονος διανομέας έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα. Το τροχαίο συνέβη στην Επαρχιακή Οδό Αμφιαράειου-Χαλκουτσίου έξω από τις παλιές φυλακές Ωρωπού.

Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με το δίκυκλο του άτυχου νεαρού, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός ντελιβεράς, παρόλο που φορούσε κράνος, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Αρχικά, ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Καπανδριτίου και ύστερα στο Γ. Γεννηματάς, όπου και διαπιστώθηκε τα ξημερώματα ο θάνατός του.

Ο άτυχος νεαρός ήταν κάτοικος Ωρωπού και μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου.

Συγκινεί το μήνυμα του ΠΑΣ Ωρωπός

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Ωρωπός για τον άτυχο νεαρό που έχασε τη ζωή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Από αυτή τη φωτογραφία κάποιος, πλέον, λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ένα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι, αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!».

πηγή: thessaliatv.gr