ΠΟΘΑ: Συγκέντρωση στο εφετείο την Τετάρτη 15 Ιουνίου ώρα 9:00

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΘΑ: Συγκέντρωση στο εφετείο την Τετάρτη 15 Ιουνίου ώρα 9:00

Στις 15 Ιουνίου ξεκινά στο Εφετείο η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό. Είναι μια δίκη που αφορά το εργατικό κίνημα, τα συνδικάτα, τη νεολαία. Τα δημοκρατικά κινήματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ακροδεξιές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Οι άνθρωποι του πολιτισμού νιώσαμε τις απειλές της εγκληματικής οργάνωσης έξω από θέατρα. Είναι τουλάχιστον χρέος μας να υπερασπιστούμε τη ζωή, τη δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης ενάντια στον φασισμό και τον σκοταδισμό, τη μισαλλοδοξία, τη λογοκρισία.

Η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές πρέπει να παραμείνουν στη φυλακή.

Συμμετέχουμε στην Παναττική  3ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 15 Ιουνίου, από τις 8:00 έως τις 11:00 που έχουν ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η ΑΔΕΔΥ, την ώρα της έναρξης της δικαστικής έφεσης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Και καλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εφετείο στις 15 Ιουνίου στις 9:00 το πρωί.