ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Κατακαλόκαιρο καταθέτουν το σχέδιο νόμου για την παράδοση της επικουρικής ασφάλισης στους ιδιώτες

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Κατακαλόκαιρο καταθέτουν το σχέδιο νόμου για την παράδοση της επικουρικής ασφάλισης στους ιδιώτες

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ!!

Εργαζόμενες, -νοι

Ο Υπουργός Εργασίας, χωρίς κανένα ένσημο και το νεοφιλελεύθερο κόμμα του, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το κάζο που υπέστη ακόμα και από τους τοκογλύφους δανειστές-εκβιαστές της χώρας, κατέθεσε άρον-άρον το τελικό σχέδιο νόμου  μέσω του οποίου τζογάρει το δικαίωμα των νέων ανθρώπων για αξιοπρεπή γηρατειά. Για τις απίστευτες ασάφειες και προχειρότητες που είχε το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλισης που έδωσε σε δημόσια διαβούλευση στις αρχές του μήνα, ακόμα και οι δανειστές – εκβιαστές εξεπλάγησαν και τον έψεξαν.

Το αξιοπρόσεκτο και προκλητικό, που δείχνει ότι η κυβέρνηση ήθελε να περάσει την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης στα μουλωχτά και κατακαλόκαιρο (αλλά δυστυχώς για αυτή από τις τεράστιες προχειρότητές της, έχασε χρόνο), δεν είναι μόνο ότι κατέθεσε το νομοσχέδιο λίγες μέρες πριν κλείσει η βουλή, αλλά και το γεγονός του ότι καλεί σε ακρόαση τους φορείς μια μέρα πριν αυτή κλείσει!

Αυτό δείχνει και την ασέβεια αλλά και τον τρόμο της μήπως και ακουστούν οι απόψεις τους. Όμως όσο και αν προσπαθεί να κρύψει και να θάψει τις απόψεις όλων όσων διαφωνούν με το νέο έκτρωμα που ετοίμασε, να είναι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρει.

Το ταξικό, εργατικό, συνδικαλιστικό κίνημα, όλοι όσοι δεν έχουμε επιφυλάξει το ρόλο του αβανταδόρου και του χειροκροτητή των αντιλαϊκών και αντεργατικών πολιτικών, για μια φορά ακόμα, αλλά και όσες χρειαστεί, θα είμαστε απέναντι.

Ένα είναι σίγουρο και αυτό το νομοσχέδιο όπως και το προηγούμενο, πρώτα και πάνω από όλα θα καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου της εργασίας ως έκτρωμα.

Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες.

Όσο και αν τη λιβανίζουν τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ, ο λαός μας θα μάθει τι κάνει και για ποιους δουλεύει.

 Γραφείο Τύπου

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ