ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ: Ο ξεπεσμός τους δεν έχει όρια … Οι καρεκλοκένταυροι της συνομοσπονδίας αυτοκαταργήθηκαν

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ: Ο ξεπεσμός τους δεν έχει όρια … Οι καρεκλοκένταυροι της συνομοσπονδίας αυτοκαταργήθηκαν

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ ΓΣΕΕ
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ!

VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ
ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ :  

Εργαζόμενες – νοι,

Ξεπερνώντας κάθε όριο ξεπεσμού και υποταγής στη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε., οι καρεκλοκένταυροι γραφειοκράτες της συνομοσπονδίας (αποδεικνύοντας ότι στην  απεργία της 10ης Ιούνη συμφώνησαν – ΣΥΡΘΗΚΑΝ έτσι για να βγει η υποχρέωση) επί της ουσίας όχι μόνο δεν πρότειναν τίποτα απολύτως αλλά πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Με την στάση τους έμμεσα προτρέπουν τους εργαζόμενους να κάνουν απεργοσπασία!

Ο λόγος που το ισχυριζόμαστε αυτό είναι γιατί εκτός της Αθήνας, που ψέλλισαν ότι συμφωνούν με την απόφαση του Ε.Κ.Α. για 3ωρη στάση εργασίας( ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ Η ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑ ΓΙΑ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 16 ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 11:00 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ), για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν πρότειναν τίποτα απολύτως!!!

Συγκεκριμένα, πέρα από τα όσα απίστευτα είπαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν μετά την συνεδρίαση γράφουν τα εξής:

Η Γ.Σ.Ε.Ε. αποφάσισε :

« Να στηρίξει την απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας της Παρασκευής 11/6/21 για στάση εργασίας 13:00 με 17:00 για την Τετάρτη 16 Ιουνίου…»

Τί ντροπή!

Όχι μόνο άφησαν να χαθεί πολύτιμος χρόνος

Όχι μόνο αποκλιμακώνουν και ξεφουσκώνουν τον αγώνα,

Κατάντησαν την Γ.Σ.Ε.Ε. να μιλάει σαν κάποιος τρίτος  που δεν της πέφτει λόγος που δεν έχει άποψη και δεν προτείνει καν έστω το ίδιο να κάνουν και τα υπόλοιπα εργατικά κέντρα!!!

Εργαζόμενες – νοι,

Όσο και αν αυτό πληγώνει και απογοητεύει, η στάση τους δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει κρυφή.

Εμείς παρά την σύγχυση και την απογοήτευση που δημιουργούν οι γραφειοκράτες της Γ.Σ.Ε.Ε., σας καλούμε να δώσετε μαζικά το παρών σε κάθε πόλη, σε κάθε άκρη της χώρας.

Σας καλούμε

Να δώσετε το παρών

Πρώτα απ’ όλα για την σοβαρότητα του θέματος και το κατάπτυστο περιεχόμενο του νομοσχεδίου.

Να δώσετε το παρών

Γιατί δεν είμαστε όλοι οι συνδικαλιστές ίδιοι.

Επειδή πρέπει να αποδεικνύεται τι είπε ο καθένας ακολουθεί το VIDEO.

(Πατήστε ΕΔΩ  https://youtu.be/L2PSBxC1Bb8 )

Γραφείο Τύπου ΕΜΕΙΣ –  ΑΡΚΙ / ΓΣΕΕ