ΟΣΜΕ: Νέα απώλεια συναδέλφου εργαζομένου στον ΟΑΣΘ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΣΜΕ: Νέα απώλεια συναδέλφου εργαζομένου στον ΟΑΣΘ

Αθήνα  19  Απρίλη  2021

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΟΣΜΕ

Αποχαιρετούμε σήμερα τον καλό συνάδελφο Νίκο Τεληπορανίδη, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τους διορισμένους καρεκλοκένταυρους στον ΟΑΣΘ, για αδιαφορία και μη λήψη επαρκών μέτρων προστασίας εργαζόμενων και επιβατικού κοινού, όπως επανειλημμένα έχει καταγγελθεί. 

Ο Νίκος Τεληπορανίδης, πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών, εργαζόμενος ως οδηγός στον ΟΑΣΘ, έχασε σήμερα τη μάχη, χτυπημένος από τη μάστιγα της εποχής. 

Είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ των εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ). 

Αποτελεί πλέον το νέο θύμα της πανδημίας, μεταξύ των επτά συναδέλφων εργαζόμενων για τους οποίους, η οικογένεια των εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ θρηνεί. 

Είναι επίσης ο Νίκος, μεταξύ των επτά εργαζόμενων που χάνουν τη ζωή τους από κορωνοϊό στον ΟΑΣΘ, για τους οποίους η επιχείρηση και η Διοίκηση της, δεν έχουν  βρει μέχρι σήμερα να πουν ούτε μια λέξη συμπόνιας και παρηγοριάς,  για αυτούς τους ανθρώπους που επί πολλά χρόνια προσέφεραν  τις υπηρεσίες τους στον Οργανισμό. 

Δεν ξεχνάμε κανένα, 

η απαίτηση μας, στήριξης και απόδοσης στις οικογένειες τους όσων προβλέπονται και όσων δικαιούνται από τον Οργανισμό, είναι ενεργή. 

Καλό ταξίδι συνάδελφε Νίκο.

Θερμά συλλυπητήρια στην

οικογένεια σου.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΥΠΟΥ