ΑΡΜΑ- Άμεσα ΕΠΙΤΑΞΗ των ιδ. κλινικών στην Αττική ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!!. Αύριο θα είναι ΑΡΓΑ…

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΡΜΑ- Άμεσα ΕΠΙΤΑΞΗ των ιδ. κλινικών στην Αττική ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!!. Αύριο θα είναι ΑΡΓΑ…

Τα Δημόσια Νοσοκομεία στην Αττική, σταδιακά καλύπτουν το σύνολο των διαθέσιμων Κλινών για covid-19, καθώς και τις αντίστοιχες Κλίνες ΜΕΘ.

Ήδη, σύμφωνα με τα στοιχεία, Νοσοκομεία Πυλώνες όπως ο Ευαγγελισμός και το Σωτηρία, αλλά και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία, έχουν κάλυψη σχεδόν 100% των διαθέσιμων κλινών και ΜΕΘ, που έχουν διατεθεί για covid-19.

Ενώ, έχοντας πλέον έχει περιοριστεί κάτω από 20% η υπόλοιπη δραστηριότητα των Νοσοκομείων, η συνεχιζόμενη λειτουργία Εμβολιαστικών Κέντρων σε Νοσοκομεία, και σε πολλές Α ΄Θμιες Δομές η ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ μόνο ως Εμβολιαστικά Κέντρα, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη Προσβασιμότητα. Με αποτέλεσμα Πολίτες που έχουν άλλα προβλήματα Υγείας να μην έχουν περιορισμένη ή μηδαμινή δυνατότητα πρόσβασης σε Δημόσιες Δομές Υγείας, με ότι συνεπάγεται αυτό για την Υγεία τους.

Με το 2ο ή 3ο Κύμα του covid-19 σε εξέλιξη και τη καθημερινή, σταθερή, αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική, με τις Δημόσιες Δομές στα όρια τους, η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για τη Κυβέρνηση είναι:

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ στην Αττική ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση, έχοντας κατανοήσει τα λάθη, χρόνου και ουσίας,  που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, με τις γνωστές παλινωδίες, να μην τα επαναλάβει και να μην αφήσει να χαθεί πολύτιμος χρόνος, τώρα που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στα όρια του.

Καλούμε τη Κυβέρνηση ΧΘΕΣ:

Να προχωρήσει στην ΕΠΙΤΑΞΗ των αναγκαίων Κλινών (απλές και ΜΕΘ) από τον Ιδιωτικό Τομέα και την Ένταξη τους στον σχεδιασμό, που ελπίζουμε να υπάρχει, αντιμετώπισης covid-19.

Να λάβει ΟΛΑ τα αναγκαία μέτρα, για να ΜΗΝ μετατραπούν τα Νοσοκομεία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε Μονοθεματικά του covid-19 και να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες Υγείας, σε όσους Πολίτες που έχουν άλλα προβλήματα Υγείας, που χρειάζονται αντιμετώπιση και Νοσηλεία. Κάθε δε προσπάθεια ή σχέδιο της Κυβέρνησης προς αυτή τη κατεύθυνση, όπως δείχνει με σχετικές πρωτοβουλίες, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ θα αφήσει εκτός της αναγκαίας Περίθαλψης χιλιάδες Πολίτες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Υγεία τους.

Ήρθε η ώρα να αποδειχθεί στη πράξη εάν ο Ιδιωτικός Τομέας, με το μεγάλο αριθμό Κλινών και ΜΕΘ που έχει αναπτύξει, θα συμβάλλει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ νοσηλεύοντας Περιστατικά covid-19 , ή θα συνεχιστεί η «Ασυλία» που του προσφέρει απλόχερα, μέχρι τώρα, η Κυβέρνηση με το να του ζητήσει Κλίνες  για απλά περιστατικά.

Καλούμε τη ΠΟΕΔΗΝ και την ΟΕΝΓΕ, αλλά και τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα την Αξιωματική,  να πάρουν πρωτοβουλίες για την Ενεργή, ΑΜΕΣΗ εμπλοκή του Ιδιωτικού Τομέα Υγείας, προσφέροντας Κλίνες και ΜΕΘ για τη Νοσηλεία Περιστατικών covid-19.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.