ΜΜΜ: Αντί να προμηθευτούν οχήματα θα πληρώνουν “χαφιέδες”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΜΜ: Αντί να προμηθευτούν οχήματα θα πληρώνουν “χαφιέδες”

Διαβάζουμε, που αλλού, στο Πρώτο Θέμα, ότι η κυβέρνηση των αρίστων για να λύσει το πρόβλημα του συνωστισμού στα ΜΜΜ θα συνάψει σύμβαση με ιδιωτική εταιρία για την παροχή «μυστικών επιβατών» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή με άλλα λόγια χαφιέδων.

Οι μυστικοί αυτοί επισκέπτες λέει θα ανήκουν σε εξωτερική εταιρεία και δεν θα είναι υπάλληλοι του ΟΑΣΑ. Θα λειτουργούν συστηματικά ως «ομάδα διασφάλισης ποιότητας», η οποία θα κινείται διαρκώς σε όλα τα μέσα, τόσο της ΟΣΥ, όσο και της ΣΤΑΣΥ. Επίσης, θα πραγματοποιούν δοκιμαστικές κλήσεις στον πενταψήφιο αριθμό του ΟΑΣΑ, με στόχο να ελέγχουν την ανταπόκριση της υπηρεσίας στα αιτήματα των πολιτών.

Καταπληκτική σκέψη αντί με τα χρήματα αυτής της σύμβασης να ενισχύσεις τον στόλο των οχημάτων ή να προσλάβεις προσωπικό αγοράζεις ρουφιάνους για να σου πουν αυτό που ξέρουμε όλοι όσοι κινούμαστε με τα ΜΜΕ.

Να δείτε που τελικά μετά το “φταίνε οι γιατροί” που οι άνθρωποι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ θα ακούσουμε και το φταίνε υπάλληλοι του ΟΑΣΑ για το χάλι στις δημόσιες συγκοινωνίες. Το Πρώτο Θέμα πάντως το προετοιμάζει αυτό φιλότιμα.